Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Πρόσκληση διοργάνωσης Χριστουγεννιάτικου Χωριού και Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων Δήμου Σητείας.

 https://inbusinessnews.reporter.com.cy/media/images/2024/07/12/2.width-750.jpg

Ο Δήμος Σητείας , το Γραφείο Πολιτισμού του και η Δημοτική Κοινότητα Σητείας, στα πλαίσια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προτίθεται να δημιουργήσει και φέτος ένα όμορφο και φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο χωριό με δράσεις για όλους, όπου οι επισκέπτες και τα παιδιά θα μπορούν να συναντήσουν και να νιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων!
 
Καλούμε όλους τους Πολίτες, Συλλόγους, Φορείς, Επαγγελματίες, που αγαπούν και συμμερίζονται την αλληλεγγύη την προσφορά και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών,
να προσέλθουν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 στις 7.00 μ.μ. στον Δήμο Σητείας και στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας, για να υποβάλλουν τις προτάσεις τους και τις σκέψεις τους, για την διοργάνωση και των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, ώστε η Σητεία να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους Πολίτες της και την προσέλκυση των επισκεπτών της, τις Άγιες αυτές μέρες.
”Τα Χριστούγεννα είναι μία γέφυρα. Χρειαζόμαστε γέφυρες καθώς ο ποταμός του χρόνου γίνεται παρελθόν. Τα σημερινά Χριστούγεννα πρέπει να δημιουργήσουν τις ευτυχισμένες στιγμές για το αύριο και να αναγεννήσουν ξανά τις στιγμές του χθες.”
Gladys Taber.
”Τι είναι τα Χριστούγεννα; Είναι τρυφερότητα για το παρελθόν, θάρρος για το παρόν, ελπίδα για το μέλλον. Είναι η ευχή ότι κάθε φλιτζάνι μπορεί να υπερχειλίσει από τις πλούσιες και αιώνιες ευλογίες και ότι κάθε δρόμος μπορεί να οδηγήσει στην ειρήνη”.
Agnes M. Pahro.
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
Περράκη Βέρα
Ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Σητείας
Τζαβολάκης Νίκος
 
Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας