Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου "Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης υφιστάμενου Δημοτικού Σχολείου στον οικισμό Σφάκας Δήμου Σητείας"

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου "Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης υφιστάμενου Δημοτικού Σχολείου στον οικισμό Σφάκας Δήμου Σητείας" προϋπολογισμού 40.000 euro.

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση του υφιστάμενου κτιρίου που λειτουργεί ως Δημοτικό Σχολείο, το οποίο λόγω παλαιότητας αλλά και λόγω καιρικών φαινομένων έχει υποστεί σημαντικές φθορές.
Η στεγάνωση του κτιρίου και η αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων είναι κάποιες από τις οι βασικές παρεμβάσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν και θα συμβάλουν στην αναβάθμιση του ,δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για ένα σχολικό περιβάλλον στο οποίο φιλοξενούνται μαθητές ολόκληρου του βόρειου άξονα.
Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ Σταύρο Αρναουτάκη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα του Δήμου, καθώς και τον πρώην πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σφάκας κ Νίκο Μαυροματάκη για τη σημαντική συμβολή του.
"Σαν δημοτική αρχή δίνουμε προτεραιότητα σε τέτοιου είδους έργα τα οποία ενδυναμώνουν την ενδοχώρα του δήμου μας και αποτελούν ένα ισχυρό όπλο ενάντια στην αστυφιλία που αποδεκατίζει τον τόπο μας" δήλωσε ο Δήμαρχος Σητείας.

Συνολικες προβολες σελιδας