Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

“Αγώνας δρόμου” για την κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων στο δήμο Σητείας

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2023/05/x-ioan-sxoleio-scaled-1.webp

Εν όψει και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σε έναν “αγώνα δρόμου” έχουν επιδοθεί οι υπηρεσίες του Δήμου Σητείας προκειμένου να καταγραφούν και ταξινομηθούν τα αιτήματα των διευθύνσεων των σχολικών μονάδων. Μια πρώτη εικόνα επιχειρήθηκε να αποτυπωθεί στην πρόσφατη συνάντηση την οποία συγκάλεσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ Κωστής Λυμπερίου.
 
Στην συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τις διευθύνσεις των σχολείων όλων των βαθμίδων, εντός του νέου πλαισίου το οποίο έχει διαμορφωθεί μετά την κατάργηση των σχολικών επιτροπών.
 
Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Γιάννης Καρνιαδάκης καθώς και υπηρεσιακοί παρείχαν εμπεριστατωμένη ενημέρωση προκειμένου να ακολουθηθεί ο ενδεδειγμένος τρόπος ταξινόμησης των αναγκών.
Έχει ήδη προηγηθεί αξιολόγηση και καταγραφή, με την διαμόρφωση επιχειρησιακού πίνακα ο οποίος έχει αποσταλεί στις σχολικές μονάδες, κατηγοριοποιώντας τις ανάγκες, βάσει του οποίου θα υλοποιηθεί ο προγραμματισμός.
” Η υποστελέχωση των υπηρεσιών και σε αυτή την περίπτωση, μπαίνει εμπόδιο στην άμεση διευθέτηση των αναγκών των σχολικών μονάδων, όμως η προσπάθεια είναι διαρκής προκειμένου το εκπαιδευτικό περιβάλλον για εκπαιδευτικούς και μαθητές να είναι αντάξιο τους” υπογράμμισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ Κωστής Λυμπερίου.
 
Πηγή : Ανατολή 


Συνολικες προβολες σελιδας