Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Για τρίτη βδομάδα συνεχίζεται ο αγώνας ενάντια στις συγχωνεύσεις

 


Ο  Σύλλογος Εκπαιδευτικών  ΠΕ Σητείας «ο Μύσων»,  μαζί με την Ένωση Γονέων , τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων της Σητείας και πλήθος γονέων συνεχίζουμε για 3η εβδομάδα τον αγώνα μας ενάντια στη διάλυση των σχολείων της Σητείας. Οι κινητοποιήσεις και η στήριξη όλων των φορέων Σητείας μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε απέναντι στο ξήλωμα των σχολείων της Σητείας. 

Η αλά καρτ εφαρμογή των συγχωνεύσεων ακόμα και στην περιφέρεια Κρήτης δείχνει  ότι ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά στις διχοτομήσεις τμημάτων.  Απειλές σε εκπαιδευτικούς και γονείς καταφέρνουν να μας κάνουν να αγωνιζόμαστε με μεγαλύτερο σθένος και πείσμα.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ  Σητείας «ο Μύσων» χαιρετίζει το μεγαλύτερο αγώνα γονέων που έχει γίνει ποτέ στη Σητεία. Η περήφανη στάση τους στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα ότι κάνεις δεν παίζει με την εκπαίδευσης των παιδιών μας. Είμαστε δίπλα στον αγώνα των γονέων και καλούμε τον Διευθυντή εκπαίδευσης ΠΕ Λασιθίου και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης  να διχοτομήσει όλα τα τμήματα της Σητείας.  

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να αξιοποιήσουν τις στάση εργασίας, που έχει εξαγγείλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Σητείας από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου επ’ αόριστον 8:30-11:30 και 11:30 – 14:30 για  να συμπαραστέκονται  στον αγώνα των γονέων τις παραστάσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη βδομάδα.  

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                Η Γεν. Γραμματέας

Αλεξάκης Αλέξανδρος                                                                        Ζαχαριάδου Αγγέλα

Συνολικες προβολες σελιδας