Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΕΕ/ΤΑΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

 https://www.cretalive.gr/sites/default/files/styles/article_image_1440x761/public/2024-09/shteia_oee_tak.webp?itok=9E4z0wS-

Στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων τις οποίες πραγματοποιεί η νέα Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, με φορείς στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη.

Από πλευράς Οικονομικού Επιμελητηρίου, προτάθηκε η συμβουλευτική αλλά και εκπαιδευτική παροχή υπηρεσιών ώστε να υπάρξει υποστηρικτική συνδρομή από τα επιστημονικά εργαλεία και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει.

Με τον Δήμαρχο Σητείας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν, τις οικονομικές υπηρεσίες αλλά και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου. Ο Πρόεδρος του ΟΕΕ/ΤΑΚ, κ. Γκλάκας, πρότεινε στον Δήμαρχο την συμμετοχή εκπροσώπου του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε επιτροπές που έχουν συσταθεί ή πρόκειται να συσταθούν στο μέλλον οι οποίες ασχολούνται με οικονομικά και αναπτυξιακά θέματα, συμβάλλοντας έτσι θετικά και αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των μελών του.

Από την πλευρά του ο κ Ζερβάκης ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης για την πρωτοβουλία και την γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση, ενώ τόνισε ότι θα επιδιωχθεί η συνεργασία μέσα από παρεμβάσεις που θα ωφελήσουν τον Δήμο.

"Η αλήθεια είναι ότι οι δήμοι έχουν ανάγκη εξειδικευμένων υπηρεσιών αφού δεν είναι επαρκώς στελεχωμένοι. Το κομμάτι της επιμόρφωσης και εξειδίκευσης των υπαλλήλων δεν είναι αυτό που θα ήθελε η οποιαδήποτε δημοτική αρχή ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τον προγραμματισμό της. Είναι νομίζω εφικτό και επιθυμητό η προοπτική στελέχωσης και επιμόρφωσης των υπηρεσιακών μας στελεχών από μέλη του ΟΕΕ/ΤΑΚ".

Συνολικες προβολες σελιδας