Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Κλείσιμο καταστημάτων στη Σητεία για φορολογικές παραβάσεις που δεν δικαιολογούν τέτοια μέτρα

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2024/08/anaastolh.jpg

Δελτίο τύπου εμπορικού συλλόγου Σητείας:

Τα τελευταία αρκετά έτη  ο Εμπορικός-Επαγγελματικός κόσμος της χώρας προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε ένα δύσκολο οικονομικά και όχι μόνο περιβάλλον.

Το ίδιο εξάλλου βιώνει και ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού Λαού (βλέπε οικονομική κρίση, πανδημία κλπ).

Η περιοχή της Σητείας νοιώθει  εντονότερα το πρόβλημα δεδομένων των ακραίων καιρικών φαινομένων (καύσωνες, πλημμύρες κλπ)που επηρεάζουν άμεσα την παραγωγή ελαιολάδου που είναι και ο κύριος πυλώνας της οικονομίας μας.

Επίσης επικρατεί αρκετές φορές έντονο το αίσθημα ότι είμαστε ξεχασμένοι από την πολιτεία καθώς δομές που υπήρχαν έκλεισαν, ή υποβαθμίζονται καθημερινά (Νοσοκομείο, σχολή Αστυνομίας κλπ).

Σε όλα αυτά προσθέτει αγανάκτηση η τελευταία “επιδρομή” του επιτελικού κράτους. Η επίσκεψη των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών (ΣΔΟΕ) και την απαράδεκτη συμπεριφορά και την διαπόμπευση επαγγελματιών της πόλης μας με το κλείσιμο καταστημάτων για φορολογικές παραβάσεις που δεν δικαιολογούν (κατά τη γνώμη μας,) τέτοια μέτρα.

Το συμπέρασμα τελικά είναι ότι στην πόλη μας  η μοναδική κρατική υπηρεσία που λειτουργεί άψογα και εξαντλώντας όλοι την αυστηρότητα της είναι το ΣΔΟΕ.

Με την παρούσα εκφράζουμε την έντονη αγανάκτηση μας και καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές .

 

Ο πρόεδρος                                                      η γραμματέας

Παπαδάκης Κων/νος                                    Αεράκη Μαρία

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας