Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Γυναίκα στην Ιεράπετρα έπεσε από το 2ο όροφο στο κέντρο της Ιεράπετρας

 https://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/ginaika-ptosi-3-2-24.jpg

Σε ένα τραγικό περιστατικό βρέθηκαν κάτοικοι και περαστικοί στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας, καθώς στις 8 το πρωί της Τετάρτης είδαν μια γυναίκα πεσμένη στο έδαφος αιμόφυρτη και κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα.

Γυναίκα περίπου 55 ετών, βουλγαρικής καταγωγής η οποία διαμένει για χρόνια στην πόλη καθώς είχε παντρευτεί με Ιεραπετρίτη ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο πριν λίγα χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στη Βουλγαρία, είχε πέσει από το 2ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με το παιδί της στο κέντρο της πόλης.

Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, έχοντας τις αισθήσεις της αλλά με πάρα πολλά ορθοπεδικά τραύματα σε όλο της το σώμα, κάτι που κρίνει αναγκαία της μεταφοράς της σε μεγαλύτερο νοσοκομείο για περαιτέρω αποκατάσταση και νοσηλεία.

Οι πρώτες πληροφορίες από το περιβάλλον της αναφέρουν πως με τον τρόπο αυτό ήθελα να βάλει τέλος στη ζωή της, αφού και άλλες φορές με άλλους τρόπους το είχε επιχειρήσει, μετά τον ξαφνικό χαμό του συζύγου της.

 

 Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας