Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Συνάντηση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας με την Λαϊκή Συσπείρωση (Video)

Μετά τη Συνάντηση, που είχε το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας με τον δήμαρχο Σητείας ακολούθησε ανάλογη συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου με τον Επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας κ Σίμο Συμεωνίδη και δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης

όπου συζήτησαν για το θέμα της ανάπλασης, τη βελτίωση των εισόδων της πόλης, τα πάρκινγκ, τον ΒΟΑΚ, το νοσοκομείο και άλλα θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της περιοχής.


Δελτίο τύπου εμπορικού συλλόγου.

Σήμερα 17/07/24

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου  συνάντηση του ΔΣ με την Λαϊκή Συσπείρωση στα πλαίσια των συναντήσεων του ΔΣ με όλους του φορείς της πόλης.

Συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τα εμπορικά καταστήματα ,τους πολίτες ,και τους επισκέπτες της πόλης .

Μερικά από τα θέματα είναι η ανάπλαση που γίνεται,  οι χώροι στάθμευσης ,οι μετακινήσεις σε όλες τις  τουριστικές περιοχές του Δήμου μας και της πάνω πόλης ,ο περιφερειακός δρόμος, για να μην περνούν φορτηγά και βυτιοφόρα από κεντρικά σημεία της πόλης .Επίσης  το θέμα που καίει όλους μας και είναι η υποστελέχωση του Νοσοκομείου μας.

Ευχαριστούμε την Λαϊκή συσπείρωση και προσωπικά των κ. Συμεωνίδη για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας  και ελπίζουμε στην καλή συνεργασία .

 

Ο πρόεδρος                                                      Η γραμματέας 

Παπαδάκης Κων/νος                                        Αεράκη Μαρία 

 

Πηγή : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας