Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Σημαντική Ενημέρωση από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας για την συναυλία της Μαρινέλλας στη Μονή Τοπλού

 
Σημαντική Ενημέρωση
Το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας εξέδωσε τα παρακάτω μέτρα για τους επισκέπτες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την προγραμματισμένη συναυλία της Μαρινέλλας στη Μονή Τοπλού Σητείας το Σάββατο 27 Ιουλίου.
 
Για την απρόσκοπτη προσέλευση του κοινού προς το χώρο της συναυλίας, η δυτική διασταύρωση προς τη Μονή Τοπλού επί της επαρχιακής οδού Σητείας Παλαικάστρου, θα είναι κλειστεί από τις 17:00. Οι οδηγοί των οχημάτων θα πρέπει να κινηθούν μέσω της επαρχιακής οδού Παλαίκαστρου Βάι και να στρίψουν στην ανατολική διασταύρωση προς Μονή Τοπλού , με εξαίρεση τα λεωφορεία τα οποία θα κινηθούν κανονικά προς τη Μονή Τοπλού.
Τα παραπάνω μέτρα εφαρμόζονται για λόγους ασφαλείας των επισκεπτών, αλλά και για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος των οχημάτων, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα οι οδηγοί κατά την αποχώρηση τους να κινηθούν απρόσκοπτα προς της Σητεία χωρίς να χρειάζεται να κάνουν αναστροφή.
Οι οδηγοί θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών και των εθελοντών διασωστών που θα βρίσκονται σε όλο το χώρο για διευκόλυνση τους.
Επίσης θα μπορούν να παρκάρουν τα οχήματα τους δεξιά και αριστερά του οδοστρώματος κοντά στη Μονή και στο παρκινγκ που είναι 50 μέτρα από την είσοδο του χώρου της συναυλίας.
Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή από όλους τους επισκέπτες, καθώς διανύουμε μια κρίσιμη αντιπυρική περίοδο με υψηλό κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς.
Η ώρα προσέλευσης του κοινού στο χώρο της συναυλίας θα είναι 19:00 ενώ η είσοδος θα ανοίξει στις 20:00.
 
ΕΔΕΑΚ Γιάννης Δασκαλάκης
 
Πηγή: Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας