Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

 

 Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σητείας, αισθάνεται βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας» και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του Μανόλη Παπανικολάου, για την άριστη συνεργασία, για την πολύτιμη στήριξή του αλλά και για την αγόγγυστη παρουσία του κάθε στιγμή που το Νοσοκομείο τον χρειαζόταν.

Ήταν συνέχεια δίπλα μας και συνέβαλε με τις δυνάμεις του στη λύση μικρών ή μεγάλων προβλημάτων. Με τις γενέες δωρεές τους οι Σητειακοί πολίτες, μέσω του Συλλόγου συνέβαλαν καθοριστικά με έργα ζωτικής σημασίας για το Νοσοκομείο όπως: την ανακαίνιση ολόκληρου του δεύτερου ορόφου, την ανακαίνιση της χειρουργικής κλινικής, τη στήριξη Ιατρών και την απόκτηση βιοϊατρικού εξοπλισμού. Η προσφορά του Συλλόγου στάθηκε πολύτιμη στις δύσκολες και πιεστικές ανάγκες που υπήρχαν και που η πανδημία τις επέτεινε.

Συγχαίρουμε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, ευχόμαστε υγεία, καλή και δημιουργική θητεία. Πιστεύουμε ότι η άριστη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα με τον Σύλλογο, θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Καλή δύναμη στο έργο σας.

Συνολικες προβολες σελιδας