Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Άλλο ένα μεσογειακό ραδιοφωνικό φεστιβάλ ολοκληρώθηκε

 

Άλλο ένα ταξίδι στις μουσικές διαδρομές και δημιουργίες έκανε την βόλτα του στην πόλη της Σητείας, στην αρχόντισσα της Κρήτης στέλνοντας μηνύματα ειρήνης, αγάπης, πολιτισμού, μέσα από τις μουσικές της Μεσογείου.

Ένα μουσικό λιμάνι που ταξίδεψε σε όλα τα πέρατα της γης μέσα από την φωνή της Ελλάδας και τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ , μεταδίδοντας τον παλμό της πόλης, του φεστιβάλ,του κοινού του και είμαστε ευγνώμονες γι’αυτό.

Ενός κοινού που αγκάλιασε, συμμετείχε και στήριξε την προσπάθεια, συμβάλλοντας στην επιτυχία του.

Μιας επιτυχημένης συλλογικής προσπάθειας που δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την βοήθεια των εθελοντών μελών του Συλλόγου Φίλων μουσικής Σητείας, του Δήμου Σητείας και ιδιαίτερα του τμήματος πολιτισμού, της Δημοτικής κοινότητας, του τμήματος καθαριότητας, της ΜΑΔΕΣ, του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Σητείας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο πυροσβεστικό σώμα Σητείας, στο Λιμεναρχείο και Αστυνομικό τμήμα Σητείας, στην ΕΔΕΑΚ, στο ΕΛΜΕΠΑ, στην Περιφέρεια Κρήτης για την αιγίδα της.

Ένα φεστιβάλ που έχει αφήσει το στίγμα του εδώ και μία δεκαετία, σημαντική αναφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Ένα φεστιβάλ που δεν θα μπορούσε να έχει την δυναμική του, χωρίς την στήριξη των ιδιωτών χορηγών του, από τους χρυσούς αργυρούς μέγα χορηγούς, έως και τους υποστηρικτές του, αλλά και από την δυναμική παρουσία των εκθετών και δράσεων φορέων, που δίνουν το δικό τους χρώμα στην επιτυχία του φεστιβάλ και το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά σε αυτό που προσφέρουν.

Ιδιαίτερα το πιο μεγάλο “βραβείο” ανήκει στους δεκάδες εθελοντές μέλη του Συλλόγου Φίλων μουσικής Σητείας, που με ατελείωτες ώρες εργασίας από τον ελεύθερο χρόνο τους, πρόσφεραν στην οργάνωση και στελέχωση των αναγκών του φεστιβάλ, και που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση του.

Ευχαριστούμε τα 9 διαφορετικά μουσικά σχήματα που έλαβαν μέρος στο 9ο Μεσογειακό Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ Σητείας, που έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό μουσικό χρώμα το καθένα και  μετέφεραν το δικό τους ξεχωριστό παλμό, με την βοήθεια των εξαιρετικών ηχοληπτων και της εξαιρετικής παρουσίας της παρουσιάστριας, Ελενας Καραλεκα, των τοπικών ραδιοφωνικών διαδικτυακών και έντυπων ΜΜΕ, 95,5 fm , style 100, Νέα Επαρχία, Ανατολή, Σητειακά, Sitia on line, Σητειακά Νέα, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην προβολή του φεστιβάλ,  καθώς και της καλλιτεχνικής επιμέλειας της cosmosArte.

Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες ήχου, γραφικών τεχνών, κοινωνικής δικτύωσης, τεχνικού προσωπικού , προμήθειας ειδών, όπου με τον επαγγελματισμό τους πρόσθεσαν στο φεστιβάλ παροχές υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Τους χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ, που χωρίς την στήριξη τους και την αγάπη τους στο φεστιβάλ, δεν θα υπήρχε ο παλμός του και η δυναμική του.

Το 9ο μεσογειακό ραδιοφωνικό φεστιβάλ ολοκληρώθηκε , αλλά σίγουρα δεν ολοκληρώθηκε η προσμονή και η προετοιμασία για το επόμενο!

Πάμε για το 10ο!

Ραντεβού στις 4-5-6 Ιουλίου 2025!

Θα είμαστε εκεί..

ΔΣ Συλλόγου Φίλων μουσικής Σητείας.

Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας