Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Α.Ο.Μ. Σητείας - Με Ιδιώτη Αναισθησιολόγο συναψε σύμβαση το Νοσοκομείο Σητείας

 

Έκτακτες συνθήκες οδήγησαν στην από 10-06-2024 σύναψη σύμβασης εργασίας του Νοσοκομείου μας με Ιδιώτη Αναισθησιολόγο, η συμβολή της οποίας ήταν απαραίτητη για την λειτουργία τακτικών χειρουργείων και επειγόντων περιστατικών εν μέσω θερινής περιόδου. Στην επίτευξη του στόχου συνέβαλλαν, πλην των υπαλλήλων του Νοσοκομείου μας, οι κάτωθι τους οποίους με την παρούσα ευχαριστούμε ιδιαιτέρως :

·         Τον δήμαρχο Σητείας κ. Ζερβάκη Γιώργο για τη αμέριστη συνεισφορά και ενδιαφέρον του.

·         Την κα Πλακάκη Νατάσα για τη μίσθωση διαμερίσματος της ιατρού μέσω του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου.

·         Τον πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων κ. Κακουράκη Γιάννη καθώς και τα ξενοδοχεία Ίτανος, Elysee και Flisvos για τη φιλοξενία που παρείχαν στην ιατρό μέχρι τη μίσθωση της οικίας της.

·         Τους κ. Δρετάκη Δημήτρη και κ. Φωτεινάκη Μανόλη για την εθελοντική εργασία που προσέφεραν ώστε να ολοκληρωθεί η ηλεκτρολογική σύνδεση του ρεύματος στο διαμέρισμα και τέλος

·         Τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου κ. Παπανικολάου Μανόλη για την γραφειοκρατική διαδικασία.

Η στήριξη όλων εσάς, αλλά και πολλών άλλων ανώνυμων συμπολιτών μας είναι η κινητήριος δύναμή μας και αποτελεί παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας. Η κοινωνική ευαισθησία είναι η μεγαλύτερη προίκα για την πόλη μας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης αυτής της αξιέπαινη πράξης συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.

Εκ μέρους του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας εύχομαι ολόψυχα σε εσάς και τις οικογένειές σας υγεία και ευημερία.

 

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

                                                                                                                        Μαρία Δαρατσιανού

Συνολικες προβολες σελιδας