Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Ανάπλαση των κεντρικών οδών της πόλης της Σητείας

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2024/05/shteia-limani.jpg

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 27ης Ιουνίου. Η σύνθεση ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ παρουσία της απερχόμενης Προέδρου κ. Μάρως Νικητάκη και του νέου Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Παπαδάκη.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής: Κωνσταντίνος Παπαδάκης Πρόεδρος, Ιωάννης Σιδεράκης Α΄ Αντιπρόεδρος, Νικόλαος Στιβακτάκης Β΄ Αντιπρόεδρος, Μαρία Αεράκη Γραμματέας, Εμμανουήλ Ζερβάκης Ταμίας, Ευανθία Πετροσιάν Β΄ Γραμματέας και Γεώργιος Πηδικτάκης μέλος.

Για την ανάπλαση των κεντρικών οδών της πόλης η κ. Νικητάκη υπογράμμισε ότι «ο Εμπορικός Σύλλογος και το απερχόμενο Δ.Σ. είχε ενεργή συμμετοχή, με οχλήσεις και παρεμβάσεις προς την Τεχνική Υπηρεσία, τον εργολάβο και συναντήσεις και με το Δήμαρχο για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Είναι ένα έργο το οποίο μας έχει στενοχωρήσει κατά διαστήματα και προβληματίσει σε κάποια σημεία. Επομένως έπρεπε να είμαστε υπ’ ατμόν, να παρακολουθούμε και να παρεμβαίνουμε ανά πάσα στιγμή πιέζοντας για να προχωρούν οι εργασίες, να αντιμετωπίζονται ζητήματα.

Θα πρέπει οι συνάδελφοι να απευθύνονται στον Εμπορικό Σύλλογο να ενημερώνουν και να υπάρχει συλλογική συντεταγμένη προώθηση των όποιων θεμάτων αντιμετωπίζουν. Για το έργο της ανάπλασης κατόπιν και συνεννόησης του Εμπορικού Συλλόγου με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Στέλιο Σπυριδάκη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την συμμετοχή και όλων των επαγγελματιών των κεντρικών δρόμων της Ελευθερίου Βενιζέλου και Βιτσέντζου Κορνάρου, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες της ανάπλασης σε αυτούς τους δρόμους μετά την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο, τον Σεπτέμβριο».

Η κ. Νικητάκη ευχαρίστησε για την καλή συνεργασία και την συμβολή τους στην ανάδειξη και προώθηση όλων των ζητημάτων και των προβλημάτων του εμπορικού κόσμου της περιοχής. Ευχήθηκε να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία και με το νέο Δ.Σ. προς όφελος του Εμπορικού Συλλόγου και του τόπου.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας