Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Η τελική λίστα με τους τρεις επικρατέστερους για την διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2024/06/nosok-gnan.jpg

Την τελική λίστα με τα ονόματα των τριών επικρατέστερων για Διοικητές ΥΠΕ για τις επτά περιφέρειες της χώρας γνωστοποίησε το ΑΣΕΠ και για την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης είναι κατά σειρά οι: Νεκτάριος Παπαβασιλείου, Μαρία Σπινθούρη και Στυλιανός Κτενιαδάκης.

Μετά τον γραπτό διαγωνισμό που διεξήγαγε ο φορέας, προέκυψαν τρεις υποψήφιοι Διοικητές ΥΠΕ ανά υγειονομική περιφέρεια οι οποίοι και έγραψαν καλύτερα στις εξετάσεις και μοριοδοτήθηκαν με περισσότερους βαθμούς. Οι περισσότεροι υποψήφιοι που βρίσκονται στην τελική λίστα είναι ήδη στελέχη των υγειονομικών περιφερειών και ευελπιστούν να συνεχίσουν την πορεία τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η λίστα με τους τρεις επικρατέστερους ανά υγειονομική περιφέρεια θα αποσταλεί στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη προκειμένου να επιλέξει ένα πρόσωπο.

Αντίστοιχη λίστα με δύο ονόματα ανά υγειονομική περιφέρεια αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και για τους υποδιοικητές ΥΠΕ αφού κι εκείνοι πέρασαν την ίδια διαδικασία με γραπτές εξετάσεις και μοριοδότηση.\

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας