Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας: Παρουσίαση βιβλίου "θαμμένος στην γη του ονείρου" (Video)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η "Βραδιά Γειτονιάς", μια μοναδική εκδήλωση γεμάτη ποίηση και έντεχνη μουσική, στον πεζόδρομο Φουνταλίδου. 
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας, κερδίζοντας επάξια τα συγχαρητήρια και την αναγνώριση των παρευρισκομένων. Η ατμόσφαιρα της βραδιάς ήταν μαγευτική, καθώς οι επισκέπτες περιπλανήθηκαν ανάμεσα στους ήχους της μουσικής και τους στίχους της ποίησης, που αντήχησαν στις γειτονιές της Σητείας.

Ο πεζόδρομος Φουνταλίδου μετατράπηκε σε ένα ζωντανό καλλιτεχνικό σκηνικό, όπου νέοι και μεγαλύτεροι απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη πολιτισμό και δημιουργικότητα. Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλάμβανε απαγγελίες ποιημάτων από τοπικούς και γνωστούς ποιητές, ενώ μουσικοί της πόλης παρουσίασαν αγαπημένα έντεχνα τραγούδια, δημιουργώντας μια αρμονική συνύπαρξη λόγου και μουσικής. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικές ερμηνείες, που γέμισαν την ατμόσφαιρα με συναισθήματα και σκέψεις. Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας αξίζει θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του και την άψογη διοργάνωση της βραδιάς. Μέσα από εκδηλώσεις όπως αυτή, ο πολιτισμός και η τέχνη έρχονται πιο κοντά στην καθημερινότητα των πολιτών, προσφέροντας στιγμές έμπνευσης και αναψυχής. Η επιτυχία της "Βραδιάς Γειτονιάς" αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για το πώς η τέχνη μπορεί να φέρει κοντά τους ανθρώπους, να εμπνεύσει και να ενισχύσει την αίσθηση της κοινότητας. Αναμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου, που σίγουρα θα συνεχίσουν να προάγουν τον πολιτισμό και την μουσική στην περιοχή μας. 
 
Πηγή : SitiaFm 95.5 

Συνολικες προβολες σελιδας