Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Συνέντευξη τύπου για την ακύρωση των πτήσεων της easyJet (Video)

 Σε σημαντικό παίκτη στην αύξηση του τουριστικού κύματος που καταγράφεται στην Κρήτη αναδεικνύεται το αεροδρόμιο της Σητείας. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανόλη Αργυράκη ο αερολιμενάρχης Δημήτρης Βερίγος, το αεροδρόμιο της Σητείας φέτος ειδικά, σπάει τα ρεκόρ όλων των εποχών καταγράφοντας μία σημαντική αύξηση της τάξεως του 70% το πρώτο πεντάμηνο του έτους, σε σχέση με πέρσι.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη, ενώ πέρσι είχαν αφιχθεί στο αεροδρόμιο της περίπου 1.00 ξένοι επισκέπτες, φέτος ο αριθμός αυτών ξεπερνά τους 1800.


Το αεροδρόμιο της Σητείας εύκολα θα μπορούσε να ονομάζεται "Αεροδρόμιο Λασιθίου" καθώς σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη ο κόσμος που φτάνει σε αυτό διοχετεύεται στη συνέχεια σε όλο το νομό Λασιθίου.


Όμως σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης μαζί με τον Διευθύνων Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας κ. Κώστα Βασιλάκη έδωσαν συνέντευξη τύπου για την ακύρωση των πτήσεων της easyJet
Ακυρώθηκαν οι πτήσεις για Νάπολη και Μιλάνο. Η easy jet ενημέρωσε ότι λόγω προβλημάτων στις υποδομές του αεροδρομίου της Σητείας δεν μπορεί να πραγματοποιήσει τις πτήσεις! 

Πηγή : SitiaFm 95.5


Συνολικες προβολες σελιδας