Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Δήλωση Στήριξης του Λεωνίδα Μουτάκη μπροστά στη μάχη των ευρωεκλογών

https://style100fm.gr/wp-content/uploads/2024/04/%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%9B%CE%B5%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82.png 


 

Ο Λεωνίδας Μουτάκης είναι Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Σητείας και Εκπαιδευτής Σκύλων

«Βαδίζοντας προς τις εκλογές του Ιουνίου, η μόνη πολιτική δύναμη που βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και στους αγώνες του, είναι το ΚΚΕ. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους, που δηλώνω δημόσια την στήριξη μου στο ΚΚΕ.

Στο κυνήγι της αναζήτησης ενός έντιμου, καθαρού και αγωνιστικού χώρου που λειτουργεί ως ανάχωμα, απέναντι στις ορέξεις των ισχυρών κερδοσκόπων, με τις πλάτες της Ελληνικής κυβέρνησης αλλά και της ΕΕ, για την απαξίωση της αξιοπρέπειας και την οικονομική αφαίμαξη του λαού μας, μόνο το ΚΚΕ πληροί τις προϋποθέσεις.

Στο παρελθόν προσπάθησα και εμπιστεύτηκα διάφορους πολιτικούς χώρους, οι οποίοι επικαλούνταν και συνεχίζουν να επικαλούνται ότι πασχίζουν για το καλό του τόπου και την ευημερία των πολιτών της χώρας μας. Τα αποτελέσματα όμως αποδεικνύουν ότι μόνο θετικά δεν είναι, ούτε για την χώρα, ούτε για τον λαό της. Η χώρα μας, με διαχρονική ευθύνη των κυβερνήσεων, συμμετέχει και βαθαίνει την εμπλοκή της στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και πολεμικές προετοιμασίες, αν αναλογιστεί κάποιος ότι, εκπληρώνει με μεγάλη προθυμία τις πολεμικές επιταγές του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ, με ενεργό ρόλο προσφέροντας πολεμικό υλικό και εκπαίδευση στον Ρώσο- Ουκρανικό πόλεμο, δημιούργημα της οικονομικής ελίτ εκατέρωθεν πλευρών. Αποστέλλει πολεμικό πλοίο, φρεγάτα για την προστασία και την διαφύλαξη τάχα, του εμπορίου στην Ερυθρά θάλασσα, ενώ στην πραγματικότητα ευτελίζει τον ρόλο του Πολεμικού μας Ναυτικού από την προστασία και την θαλάσσια φύλαξη της πατρίδας μας, με το αναλαμβάνει χρέη Security, για τα πλοία των εφοπλιστών, θέτοντας σε κίνδυνο το προσωπικό των Ελλήνων ναυτικών που υπηρετούν στο ΠΝ.

Εκτός από τα παραπάνω, η ακρίβεια σε είδη πρώτης ανάγκης, η ασφάλεια, το κόστος ενέργειας, η παιδεία, η υγεία, οι υποδομές και πολλά άλλα βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο καθώς αν αναλογιστούμε ψύχραιμα θα διαπιστώσουμε ότι, στην πραγματικότητα τα περισσότερα αν δεν λειτουργούν, τότε θα υπολειτουργούν.

Σας καλώ λοιπόν, όλοι όσοι πασχίζουμε έντιμα για να τα βγάλουμε πέρα, χωρίς να είμαστε υποτελείς απέναντι σε πολιτικούς που εκμεταλλεύονται την ανάγκη μας, ρουσφετολογώντας για να μας κρατάνε στο χέρι, να δώσουμε με την ψήφο μας, την δύναμη στο ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, γιατί μόνο το ΚΚΕ, είναι σε θέση να καταγγείλει και να αποκαλύψει, χωρίς ανταλλάγματα, τα παιχνίδια εις βάρος των λαών της Ευρώπης. Θέλουμε μια Ευρώπη της Ειρήνης και της Ευημερίας των Λαών. Όχι μια Ευρώπη που συμμετέχει σε πολέμους, κάνει τα στραβά μάτια στην γενοκτονία των Παλαιστινίων. Όχι σε μια Ευρώπη που εξωθεί τους λαούς της στην φτώχεια και στην ανέχεια μέσω των οικονομικών λόμπι που καθορίζουν τις αποφάσεις της.

Στις Ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου, Στηρίζω, Ψηφίζω ΚΚΕ!»

Το Γραφείο Τύπου

7 Ιουνίου 2024

Συνολικες προβολες σελιδας