Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Σε Τουρλωτή, Καβούσι, Θόλο και Παχειά Άμμο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ

 https://www.cretalive.gr/sites/default/files/styles/article_image_1440x761/public/2024-06/klimakio-pasok-lasithi.webp?itok=gQt3_CYG

Θέματα όπως οδοποιία, άρδευση, ύδρευση, αλλά και σχολικές εγκαταστάσεις, κυριάρχησαν στις συνομιλίες των μελών του Κλιμακίου

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του ενόψει των Ευρωεκλογών, το Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τη Βουλευτή του Λασιθίου, κα Κατερίνα Σπυριδάκη, μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του Δήμου Ιεράπετρας, της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Ιεράπετρας και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, βρέθηκε στην Τουρλωτή – Καβούσι – Θόλο – Παχειά Άμμο.

Θέματα όπως οδοποιία, άρδευση, ύδρευση, αλλά και σχολικές εγκαταστάσεις, κυριάρχησαν στις συνομιλίες των μελών του Κλιμακίου με τους Προέδρους και τους κατοίκους των κοινοτήτων, οι οποίοι μεταξύ άλλων παρουσίασαν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εν λόγω περιοχές. Κατά την επίσκεψή του το Κλιμάκιο μοίρασε έντυπο υλικό με τις θέσεις του Κινήματος σε θέματα που κυριαρχούν μέσα στην καθημερινότητά μας, όπως η στέγαση, η ακρίβεια, το νερό και το κόστος ενέργειας, και ταυτόχρονα παρουσίασε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές της Παράταξης.

Καθώς οι μέρες πλησιάζουν για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, το Κλιμάκιο υπενθύμισε στον κόσμο το πόσο σημαντική και καθοριστική είναι η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στην διαμόρφωση των ευρωπαϊκών πολιτικών. Εξετάζοντας την κρίσιμη πολιτική συγκυρία που βιώνει η Ευρώπη μετά τις αλλεπάλληλες κρίσεις (οικονομική, υγειονομική, ενεργειακή, στέγασης, πληθωρισμός), όλοι μας καλούμαστε στις 9 Ιουνίου να επιλέξουμε το ευρωπαϊκό μας μέλλον, αυτό που μας αξίζει. Είναι η ευκαιρία των Προοδευτικών δυνάμεων να φέρουμε την Ευρώπη πιο κοντά σε εμάς, και να διαμορφώσουμε μία Ευρώπη της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Αλληλεγγύης, του Κράτους Δικαίου, της Αειφορίας, της Εξάλειψης των Διακρίσεων, των Ανισοτήτων, της Έμφυλης και Ενδοοικογενειακής Βίας, και τέλος να οικοδομήσουμε μία Ευρώπη που ως στόχο θα έχει πάντα τον Άνθρωπο!

Πηγή : Cretalive

Συνολικες προβολες σελιδας