Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Συναυλία της Μαρινέλας στο Τοπλού!

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2024/06/0900-sht-1.jpg

Ναι η Μαρινέλα έρχεται για μια μοναδική συναυλία στη Μονή Τοπλού!

Ναι η είδηση εξαπλώθηκε από το Παλαίκαστρο με ιλιγγιώδη ταχύτητα ενθουσιάζοντας τους μουσικόφιλους και θαυμαστές της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, μιας από τις τελευταίες «Μεγάλες Φωνές» και τον αέρα της πραγματικής «ντίβας» που γοητεύει με το σκηνικό ήθος, την αξεπέραστη φωνή και το στυλ που τη χαρακτηρίζουν στο πέρασμα των δεκαετιών που κυριαρχεί στα μουσικά πράγματα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, κλείδωσε η ημερομηνία της συναυλίας που θα φιλοξενηθεί στο πλάτωμα του μύλου, μπρος από την είσοδο του ιστορικού μοναστηριού. Η συναυλία θα γίνει 27 Ιουλίου. Είναι στον ίδιο χώρο όπου πραγματοποιήθηκαν δύο άλλες ανεπανάληπτες, η μία με τον Ξαρχάκο το 2022 και η άλλη, πέρυσι, με τον παγκοσμίου φήμης τενόρο και βαρύτονο  Placido Dominco.

Ο ηγούμενος της I. Μονής Τοπλού, π’ Αμβρόσιος είπε στη στήλη ότι ο χώρος της συναυλίας χωρεί και 3.000 άτομα και ότι η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή και ότι δεν θα μπει εισιτήριο.

Η διαπραγμάτευση με το μάνατζερ της Μαρινέλας έχει ολοκληρωθεί και η καλλιτέχνις έχει υπογράψει συμβόλαιο δεσμευόμενη για την πραγματοποίηση της συναυλίας στις 27  Ιουλίου. Σε εξέλιξη είναι οι συνεννοήσεις για τα ζητήματα του χορηγού ή των χορηγών της εκδήλωσης.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας