Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

52χρονη από τη Σητεία χαρίζει ζωή με τον θάνατό της…

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2024/06/x-dorea-organon.jpg

Ζωή σε συνανθρώπους μας θα χαρίσει με τον θάνατό της μία γυναίκα που έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Πρόκειται για μία 52χρονη από τη Σητεία η οποία υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Η οικογένειά της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της αφού τα τεστ έδειξαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή…
 
Πηγή : Ανατολή 


--------------------------------------------------------------
 
 Κρήτη: 52χρονη δίνει ζωή σε άλλους ανθρώπους με τον θάνατό της – Νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ

Ζωή με τον θάνατό της χαρίζει μια 52χρονη από τη Σητεία, η οποία εδώ και μερικές μέρες νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ μετά από ανακοπή.

Η γυναίκα 52 ετών, μετά από ανακοπή που υπέστη, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ από την Σητεία την περασμένη εβδομάδα, με σοβαρές επιπλοκές στην υγεία της.

Τις τελευταίες μέρες η κατάσταση της επιβαρύνθηκε ακόμα περισσότερο και μάλιστα τα τελευταία 24ωρα νοσηλευόταν κλινικά νεκρή.

Οι γιατροί ενημέρωσαν για την άσχημη εξέλιξη την οικογένεια της, καθώς η κατάσταση της ήταν μη αναστρέψιμη, με τους οικείους της να δείχνουν μεγαλείο προσφοράς προς στον συνάνθρωπο, αποφασίζοντας να δωρίσουν τα όργανά της.

Μετά την εξέλιξη αυτή, το νοσοκομείο σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων προχωρά σήμερα στον έλεγχο των οργάνων που είναι εφικτό να ληφθούν, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα με βάση και το σχετικό πρωτόκολλο που απαιτεί η διαδικασία. Τα μεσάνυχτα θα ξεκινήσει η διαδικασία λήψης.

Πηγή : candiadoc.gr

Συνολικες προβολες σελιδας