Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Μαρία Δαρατσιανού: Ένα εγκάρδιο μπράβο & ένα θερμό ευχαριστώ στους γιατρούς, στους νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου Σητείας

 

Αξιότιμες/οι

Το Σάββατο 25/05/2024 βρεθήκατε στη δύσκολη θέση να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε έναν άνθρωπο, της δικής μας μεγάλης οικογένειας, που υπέστη καρδιακή ανακοπή. Όλοι οι εμπλεκόμενοι, Ιατροί, Νοσηλευτές, Τραυματιοφορείς, συντονισμένα και με ταχύτητα αντιμετωπίσατε καθοριστικά το περιστατικό και κατόπιν η ασθενής αφού διασωληνώθηκε, διακομίσθηκε στο ΠΑΓΝΗ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς:
Τις ιατρούς μας στο ΤΕΠ Γαργεράκη Ανασταστία, Βουγιουκλάκη Άννα Μαρία, Θανασάκη Χρυσούλα, που βρίσκονταν ετοιμοπόλεμες στη θέση τους και υποδέχτηκαν τη συνάδελφο που είχε υποστεί το καρδιακό επεισόδιο.
Τον καρδιολόγο μας Βερνάρδο Μιχάλη που σήκωσε και το μεγάλο βάρος της ανάνηψης και της διακομιδής, καθώς το περιστατικό ήταν καρδιολογικό.
Την αναισθησιολόγο μας Λουτσέτη Δέσποινα, που ενώ δεν εφημέρευε, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ( όπως πάντα πράττει), στο νοσοκομείο μας για να διασωληνώσει.
Την καρδιολόγο μας Παλληκαράκη Καίτη, που ενώ δεν εφημέρευε, παρέμεινε στο νοσοκομείο για να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής, μέχρι την επιστροφή του εφημερεύοντα Βερνάρδου Μιχάλη.
Τους νοσηλευτές μας Διακάκη Ελένη, Αχλαδιανάκη Ελένη, Λιναρδάκη Μαρία, Γαρεφαλάκη Αναστασία, τους τραυματιοφορείς Μπελιμπασάκη Πέτρο και Τσιμιτάκη Νικόλαο, καθώς και τον Πετάση Κώστα από το προσωπικό φύλαξης.
Ιδιαίτερη μνεία στη νοσηλεύτρια Μουστάκη Μαρία, που βρέθηκε τυχαία στον τόπο του συμβάντος προσφέροντας με τις γνώσεις της ΚΑΡΠΑ, που ήταν καθοριστική για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή η ασθενής καθώς και στους διασώστες Κουβίδη Γιώργο και Resti Massimo.
Τέλος, να ευχαριστήσω θερμά και τους Βάρδα Κωνσταντίνο, Καταξάκη Βασιλεία Αθηνά, Κουνελάκη Ειρήνη, που ενώ δεν εφημέρευαν, έσπευσαν από την πρώτη στιγμή για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Είναι σύνηθες οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας, ενώ δεν εφημερεύουν, σε περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών, να προσέρχονται άμεσα στο νοσοκομείο και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όποτε χρειαστεί.
Θα ήθελα να εξάρω την επιστημονική κατάρτιση, την ανιδιοτελή προσήλωση στο ιατρικό και νοσηλευτικό λειτούργημα, το υψηλό επίπεδο ενσυναίσθησης, καθώς και τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή που σας διέπει.
Αποτελεί ύψιστη τιμή να συνεργάζομαι μαζί σας.
Ένα εγκάρδιο μπράβο & ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους σας!!!
Να σας έχει ο Θεός γερούς, χαρούμενους και ευτυχισμένους και να ευχηθούμε όλοι, η συνάδελφος μας να βγει νικήτρια από αυτή τη δοκιμασία.

Με τιμή
Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια
Μαρία Δαρατσιανού
 
Πηγή : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας