Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Κρίση κορυφής στη δημοτική αρχή με επιχειρούμενο εξοστρακισμό δύο συμβούλων και βαριές κατηγορίες Ζερβάκη

 

 Να υποβάλλουν την παραίτηση τους άμεσα  από το δημοτικό συμβούλιο ζήτησε, πιο σωστά απαίτησε  με έντονο τρόπο που συνοδεύτηκε με βαρείς  χαρακτηρισμούς για σκοπιμότητες, ο Γιώργος Ζερβάκης από δυο κορυφαία στελέχη του με ψηλές θέσεις ευθύνης .

Την  αντίδραση αυτή του δημάρχου προκάλεσε το αίτημα των δυο ,να συζητηθεί εκ νέου το θέμα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας .
Η Λαϊκή Συσπείρωση  ζήτησε αρχικά τη συζήτηση του θέματος, μετά την αναβολή της προγραμματισμένης για την 27η Μαρτίου 2024 συζήτησης για το θέμα «Έκφραση άποψης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων» της Επιτροπής περιβάλλοντος & χωροταξίας της περιφέρειας Κρήτης.
Οι δυο σύμβουλοι της πλειοψηφίας που αντιμετώπισαν έναν εξοργισμένο δήμαρχο που τους κατηγόρησε για σκόπιμη συμπόρευση με την αντιπολίτευση, δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να μείνουν πιστοί στην  απόφαση  κατά νέων ΑΠΕ εκτός ενεργειακού κόμβου .
Αυτός που άλλαξε θέση και έκανε θετική εισήγηση για τις εγκαταστάσεις Κοπελούζου είναι ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης .

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή : Style 100fm

Συνολικες προβολες σελιδας