Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Συμμετοχή αστυνομικών της Δ.Ε.Α. στην απελευθέρωση σπάνιου πτηνού στην Σητεία

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2024/04/x-die.jpg

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Νομού Λασιθίου σε συνεργασία με τον κ. Νικόλα Μαράκη αναγνωρισμένο συνεργάτη του μουσείου φυσικής Ιστορίας Ηρακλείου,

πραγματοποίησαν με απόλυτη επιτυχία τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024  το απόγευμα στην εκβολή του ποταμού Παντέλη (γέφυρα) στη Σητεία, την απελευθέρωση μετά από θεραπεία ενός σπάνιου Ερωδιού «Πορφυροτσικνια Ardea Purpurea».

Η απελευθέρωση μετά από περίθαλψη του Πορφυροτσικνιά, Ardea purpurea ήταν μια μοναδική ευκαιρία που δόθηκε κυρίως στα μικρά παιδιά αλλά και στους ενήλικες που παρευρέθηκαν, να δουν από κοντά  αυτό το σπάνιο πτηνό  να πετάει ελεύθερα.

Γιορτάζοντας καθ’ αυτόν τον τρόπο την παγκόσμια ημέρα της γής με τον καλύτερο τρόπο. Περιθάλποντας και ελευθερώνοντας εκ νέου ένα υπέροχο ξεχωριστό πτηνό.

Από την τοπική Διοίκηση Λασιθίου η οποία και συμμετείχε στην προαναφερόμενη δράση, παρευρέθηκε ο Ά Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Τσιραόγλου και ο κ. Γεώργιος Φλώρος. Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν για το καλό του τόπου μας, καταλήγει η ανακοίνωση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ΤΔ Λασιθίου που υπογράφει ο πρόεδρος Κ. Φραγκάκης και ο Γεν. Γραμματέας Ι. Καζαμίας.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας