Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Δωρεά ενός απινιδωτή και ιατροφαρμακευτικού υλικού από τον Βουλευτή Πιερίας κ. Σπ. Κουλκουδίνα (BINTEO)

 

 To τμήμα επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του ΕΛΜΕΠΑ στη Σητεία επισκέφθηκε ο Βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρος Κουλκουδίνας για να παραδώσει έναν ακόμα απινιδωτή στα πλαίσια της καμπάνιας του “Απινιδωτής ζωής”.

 Σήμερα παρέδωσε τον 28ο απινιδωτή από την έναρξη της δράσης. Ο κ. Κουλκουδίνας συνδέεται με το τμήμα μέσω της αδελφής τους η οποία είναι τελειόφοιτη του τμήματος αλλά και με το γεγονός ότι ο ίδιος είναι επιστήμονας υγείας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα ζητήματα δημόσιας υγείας. Ο ίδιος παράλληλα με το επιστημονικό του έργο, στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας ως μέλος της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων ζήτησε λεπτομερή ενημέρωση για τα ζητήματα που συνδέονται με την παχυσαρκία και της δράσης καταπολέμησης της σε εθνικό επίπεδο.

Από τη μεριά του το τμήμα υποδέχθηκε τον κ. Κουλκουδίνα σε μια πανηγυρική συνεδρίαση με επικεφαλή την αναπληρώτρια πρόεδρο του τμήματος κ. Θεοδώρα Μουρατίδου, ευχαρίστησε τον κ Βουλευτή για την ευγενή προσφορά η οποία έρχεται να καλύψει μια σημαντική ανάγκη και να λειτουργήσει προληπτικά στην έγκαιρη αντιμετώπιση καρδιακών επεισοδίων.

Ο κ. Βουλευτής ξεναγήθηκε στο τμήμα, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που έχει και υποσχέθηκε ότι θα το επισκεφθεί ξανά στην πρώτη ευκαιρία. Στη συνέχεια επισκέφθηκε διάφορα μέρη της Σητείας χωρίς τη θεσμική του ιδιότητα.

Πηγή : Style 100Fm
 

Συνολικες προβολες σελιδας