Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου στον νέο γενικό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης Νίκο Σπυριδάκη

 https://www.neakriti.gr/sites/default/files/styles/full/public/2024-01/spyridakis.jpg.webp?itok=qcu_39aS

Η προαγωγή του Νικόλαου Σπυριδάκη «αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον νομό μας καθώς μετά από 18 ολόκληρα χρόνια τοποθετείται Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης αξιωματικός με καταγωγή τον νομό Λασιθίου», αναφέρει η ΕΑΥΝΛ

Μετά και τις κρίσεις της ΕΛΑΣ και την προαγωγή του - Λασιθιώτη στην καταγωγή - Νίκου Σπυριδάκη σε υποστράτηγο και στη θέση του γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Κρήτης, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου με αφορμή τις ετήσιες τακτικές κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα ήθελε να συγχαρεί τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο κ. Σπυδριδάκη Νικόλαο για την άξια προαγωγή του και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Πρόκειται για ένα καταξιωμένο Αξιωματικό, που μέσα από την πολυετή σταδιοδρομία του σε μάχιμες υπηρεσίες του Νησιού έχει συνδέσει το όνομα του με την εξιχνίαση των σοβαρότερων υποθέσεων που απασχόλησαν τη Κρήτη τα τελευταία χρόνια. Η προαγωγή του αποδεικνύει την αναγνώριση των προσπαθειών του, του αποτελεσματικού έργου του, και της προσφοράς του στην κοινωνία, αποτελεί δε ιδιαίτερη τιμή για το Νομό μας καθώς μετά από 18 ολόκληρα χρόνια τοποθετείται Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, αξιωματικός με καταγωγή το Νομό Λασιθίου. Τέλος, η Ένωση μας θεωρεί δεδομένη τη συνεργασία με τη  νέα φυσική ηγεσία του Νησιού και της εύχεται να φέρει εις πέρας και με απόλυτη επιτυχία κάθε νέα πρόκληση, διατηρώντας υψηλά το πολύτιμο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη».

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας