Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Blue Horizon: Δωρεάν εκπροσώπηση της οικογένειας του Αντώνη Καργιώτη από τον ΔΣΑ

 https://www.neakriti.gr/sites/default/files/styles/full/public/2023-09/karyotis.jpg.webp?itok=nMSX-zr0

Το παρών θα δηλώσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ) αναλαμβάνοντας τη δωρεάν νομική εκπροσώπηση της οικογένεια του Αντώνη Καργιώτη για το τραγικό έγκλημα – όπως έχει χαρακτηριστεί – στο Blue Horizon

Δωρεάν νομική εκπροσώπηση στην οικογένεια του θύματος μέσω του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου θα παρέχει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 αναφέρεται πως θα υπάρξει δωρεάν νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του Αντώνη Καργιώτη, μετά το τραγικό συμβάν της 5ης Σεπτεμβρίου στο λιμάνι του Πειραιά.

«Κατ’ αποδοχή του αιτήματος του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου, ο οποίος έχει αναλάβει να προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες μελών του, με γνώμονα να δικαιωθεί η μνήμη του Αντώνη Καργιώτη, ο ΔΣΑ αποφάσισε κατ’ άρθρο 95 παρ. 1 θ’ Κωδ.Δικ. να ανατεθεί σε μέλος του η δωρεάν παροχή νομικών υπηρεσιών προς το σκοπό εκπροσώπησης της οικογένειας του θύματος» τονίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι την πλήρη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη για το έγκλημα στο Blue Horizon, ανέλαβε ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου, μετά από εντολή της οικογένειας του 36χρονου. Όπως σημειώνεται στη σχετική απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου αναλαμβάνει όλα τα έξοδα που απαιτούνται για τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας. «Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου μετά από σχετική εντολή της οικογένειας του αποβιώσαντος συντοπίτη μας Αντώνη Καργιώτη ανέλαβε το σύνολο των νομικών διαδικασιών και την εν γένει νομική εκπροσώπηση της οικογένειας, προς υποστήριξη κατηγορίας κατά των εμπλεκομένων στην ανθρωποκτονία που τελέσθηκε εις βάρος του Αντώνη Καργιώτη στις 5/9/2023 στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς και για την οποιαδήποτε απαίτηση της οικογένειας, προερχόμενη από την παραπάνω αιτία, αναλαμβάνοντας και όλα τα σχετικά με αυτή έξοδα».

Πηγή : Nέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας