Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Αναμνηστικά δώρα παρέδωσε ο Δήμαρχος Σητείας στον Σητειακό καπετάνιο του BLUE STAR CHIOS

 

Σήμερα Σάββατο 6 Μαϊου 2023, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης υποδέχτηκε στο λιμάνι της Σητείας το πλοίο BLUE STAR CHIOS στον πρώτο κατάπλου και την εκκίνηση των δρομολογίων σύνδεσης της Σητείας με το λιμάνι του Πειραιά και τα νησιά Κάσο, Κάρπαθο, Χάλκη και Ρόδο.

Το BLUE STAR CHIOS είναι ένα σύγχρονο, γρήγορο και νεότευκτο πλοίο που θα δώσει, τόσο στους συνδημότες όσο και στους επισκέπτες, τη δυνατότητα επικοινωνίας και ανάπτυξης οικονομικών και εμπορικών σχέσεων.

Ο Δήμαρχος παρέδωσε στον συντοπίτη καπετάνιο κ. Φυτρολάκη παραδοσιακά προϊόντα του Δήμου Σητείας και ένα λεύκωμα των Γεωπάρκων της Κρήτης, εις ανάμνηση της έναρξης των δρομολογίων του πλοίου.

Ευχαριστούμε το Λιμεναρχείο Σητείας, το Λιμενικό Ταμείο, όσους βοηθούν στην απρόσκοπτη και καλή λειτουργία του λιμένα και ιδιαίτερα τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για τη δρομολόγηση του BLUE STAR CHIOS και τη συμβολή του στην ανάπτυξη και εξωστρέφεια του Λιμένα της Σητείας, καταλήγει το δελτίο τύπου του δήμου.

 

Συνολικες προβολες σελιδας