Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Παρουσίαση ψηφοδελτίου Νέας Δημοκρατίας στο νομό Λασιθίου (βίντεο)

 

Οι εθνικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής είναι πάρα πολύ κρίσιμες, τόνισε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωση Λασιθίου Γιώργος Μπαρμπούνης, στη σημερινή εκδήλωση στο Επιμελητήριο Λασιθίου, όπου έγινε κοινή εμφάνιση των τεσσάρων υποψηφίων βουλευτών που συγκροτούν το ψηφοδέλτιό της στο Νομό Λασιθίου.

Ο κ. Μπαρμούνης παρουσίασε έναν – έναν χωριστά τους υποψηφίους βουλευτές:

Την Αναστασία Ανδρουλάκη, τον Κωνσταντίνο Ανδρεαδάκη, την Ελένη Βλάση και τον Γιάννη Πλακιωτάκη, οι οποίοι με τη σειρά τους κατέθεσαν την πεποίθησή τους για την επικείμενη νίκη της Νέας Δημοκρατίας την οποία, όπως τόνισαν θα εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα οι πολίτες του νομού μας, αφού αυτή την τετραετία η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη εκδήλωσε το έμπρακτο ενδιαφέρον και τη μέριμνά της στην ικανοποίηση χρόνιων αιτημάτων και επίλυση βαλτωμένων προβλημάτων με κατάλληλες παρεμβάσεις, δράσεις και προγράμματα, χρηματοδοτώντας μεγάλης κοινωνικής και αναπτυξιακής σημασίας έργα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν, ο τομεάρχης Λασιθίου της Ν.Δ Στέργιος Μαρής και η πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Αγίου Νικολάου της Ν.Δ. Ειρήνη Κλώντζα.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

 Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας