Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Μαριλένα Μανέτα Ξυλούρη, υποψήφια βουλευτής Λασιθίου με το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ

 

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ πρόκειται να συμμετάσχει στις προσεχείς κοινοβουλευτικές εκλογές με υποψήφιο βουλευτή Λασιθίου την κυρία Μαριλένα Μανέτα Ξυλούρη.

Η Μαριλένα Μανέτα Ξυλούρη γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και κατοικεί στην κοινότητα Ζήρου Λασιθίου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου περί της Εγκληματολογίας και της κοινωνικής  αντίδρασης στο  έγκλημα. Έχει συμμετάσχει επίσης στη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.ΕΦ.Ε.Δ.) και την Πολιτική Προστασία.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ιδιωτική υπάλληλος στον χώρο του Τουρισμού.

Είναι έγγαμη και μητέρα ενός τέκνου.

 

***

Η ΝΙΚΗ είναι μια εντελώς νέα πολιτική πρωτοβουλία, που επιχειρεί την αλλαγή στα πολιτικά και κοινωνικά πράγματα της πατρίδας μας με εντιμότητα και ειλικρίνεια, χωρίς να περιλαμβάνει στις τάξεις της παλαιούς πολιτικούς οποιουδήποτε κομματικού σχηματισμού. Ως «αντικειμενικό σκοπό» έχει θέσει την κατάργηση της κομματοκρατίας, δηλαδή της χρησιμοποίησης των κομμάτων για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων, καθώς και την επίτευξη μιας ελεύθερης Ελλάδας, με συνθήκες ευημερίας και αξιοπρεπούς διαβίωσης για τον ελληνικό λαό.

Οι θέσεις της για τα επιμέρους ζητήματα – όπως η Οικονομία, η Παιδεία, η Εθνική Άμυνα, η Δημόσια Διοίκηση, η Εξωτερική Πολιτική κ.τ.λ. – δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Κινήματος, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://nikh.gr/theseis.

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας