Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Σητεία (Video)

 

Το εκλογικό κέντρο της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Σητείας έγιναν το βράδυ της Τρίτης 9 Μαΐου παρουσία αρκετού κόσμου.  Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην οδό Παπαναστασίου 1, στον κόμβο του Σιντριβανιού.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε η Συντονίστρια   της Τοπικής Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κ. Ειρήνη Καζαμία. Όπως ανέφερε, «έπειτα από μεγάλη αναμονή για την προκήρυξη των εκλογών,  πλέον έχουν μείνει λίγες ημέρες για να αποφασίσει και να εκλέξει ο λαός την επόμενη κυβέρνηση. Πιστεύουμε ότι η απόφασή του θα δικαιώσει το  ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Τέσσερα χρόνια τώρα, το καθεστώς Μητσοτάκη πήρε άριστα στις απ’ ευθείας αναθέσεις, στον αυταρχισμό, στη λεηλασία των πολιτών και στην διασπάθιση των δημόσιων πόρων. Αυτές τις ημέρες οι πολίτες σε όλη την χώρα φωνάζουν: Ως Εδώ! Ήρθε η ώρα της πολιτικής αλλαγής με δικαιοσύνη και ασφάλεια για όλους, για να νικήσει η Ζωή!»

«Δικαιοσύνη σημαίνει να μπει τέλος στην αισχροκέρδεια του ΦΠΑ και του ΕΦΚ, να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός στα 880 ευρώ, να γίνει επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και ξεπάγωμα των τριετιών και αποτελεσματική λειτουργία της Επιθεώρησης Εργασίας. Αφορολόγητο και για τους ελεύθερους επαγγελματίες στα 10.000 ευρώ, αύξηση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων κατά 10% , επαναφορά της 13ης σύνταξης και καταβολή αναδρομικών. Αύξηση των συντάξεων όπως ορίζει ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ και αποκατάσταση των αδικιών που δημιουργούνται από την προσωπική διαφορά.  Δίκαιη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους με διαγραφή οφειλής και 120 δόσεις. Μεταρρυθμίσεις για την στήριξη της γυναίκας εργαζόμενης -ελεύθερης επαγγελματία.»

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργος Καλιντέρης: «….με θάρρος και δύναμη να φτάσουμε στις 21 Μαΐου», τόνισε εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και στο Ν. Λασιθίου.

Ακολούθησε η παρουσίαση και οι  ομιλίες των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Στο Λασίθι υποψήφιοι βουλευτές θα είναι ο Μανόλης  Θραψανιώτης, η Πελαγία (Πελίνα) Πετράκη,  ο Μανόλης Καλαϊτζάκης και η Μαρία Σαπουντζάκη.

Στις ομιλίες τους όλοι οι υποψήφιοι εστίασαν  στην ανάγκη αλλαγής διακυβέρνησης, κατηγόρησαν τη ΝΔ για τις πολιτικές που εφάρμοσε που  έχουν οδηγήσει σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό  εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα με στόχο να κάνει πράξη  το σύνθημα «δικαιοσύνη παντού».

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Aνατολή 

Video: SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας