Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Μεγάλη ανταπόκριση από εθελοντές στο κάλεσμα του Ναυτικού Ομίλου για καθαρισμό μέρους του παραλιακού μετώπου (βιντεο-φωτο)

 

«Οι πραγματικοί ήρωες βρίσκονται παντού, ανάμεσά μας», είναι ο τίτλος που έδωσε ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας στη σημερινή εθελοντική δράση καθαρισμού ενός μεγάλου παραλιακού μετώπου, από την  περιοχή της πλαζ μέχρι τον Πετρά.

Πολλοί οι εθελοντές που παίρνουν μέρος σε αυτήν την πρωτοβουλία που άρχισε στις 10 το πρωί και θα συνεχιστεί μέχρι το βράδι, συλλογικότητες  κα μεμονωμένοι πολίτες με τη στήριξη του δήμου και όπως είπε ο πρόεδρος του ΝΟΣ Νάσος Ζαγκότης, «όλοι προσφέρουν ότι μπορούν, κάποιοι εργασία, κάποιοι πράγματα, ανάλογα με το τι μπορεί ο καθένας προκειμένου να βοηθήσουμε λίγο την  κατάσταση κυρίως ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν».

«Θέλουμε μαζική συμμετοχή στις εκλογές»

Σχετικά με τα  διοικητικά του ΝΟΣ  και με δεδομένο πως το παρόν ΔΣ  του Ομίλου έχει κλείσει διετία, οπότε οδηγείται σε εκλογές , πιθανότατα τον Ιούνιο, για την ανάδειξη νέου συμβουλίου, ο κ. Ζαγκότης απηύθυνε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή:

«Καλούμε όσους θέλουνε, σκέφτονται και έχουν ενδιαφέρον να ασχοληθούν, να το βάλουν στο μυαλό τους, να έρθουν να συμμετέχουν στις εκλογές, να βγουν υποψήφιοι και για το διοικητικό συμβούλιο», είπε. «Δεν υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός κάποιου είδους, ελπίζουμε σε μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές».

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, αφού εξέφρασε αρχικά την ικανοποίηση του για τις δραστηριότητες του Ομίλου, στάθηκε ιδιαίτερα  στην ιστιοπλοΐα , όπου διαπιστώνεται «πρόβλημα το οποίο οφείλεται κυρίως στην έλλειψη προπονητή».

 

 

Πηγή : Style 100Fm

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 


Συνολικες προβολες σελιδας