Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Γ. Πλακιωτάκης: Το αποτέλεσμα των εκλογών δίνει ακόμα μεγαλύτερο βάρος ευθύνης στη ΝΔ

 

Μεγάλος κερδισμένος από το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου ήταν ο Γιάννης Πλακιωτάκης ο οποίος σε επίπεδο νομού κατάφερε να ξεπεράσει τις 12.000 ψήφους «κερδίζοντας» 4.000 περισσότερους πολίτες σε σχέση με το 2019.

Ο κ. Πλακιωτάκης μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι περιγράφοντας τις πρώτες του εντυπώσεις από το αποτέλεσμα το οποίο και ο ίδιος χαρακτήρισε απρόσμενο σε σχέση με την έκταση της Νέας Δημοκρατίας με το ΣΥΡΙΖΑ τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο όσο και σε όλη την Κρήτη.

Ο Υπουργός τόνισε πως το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν εντυπωσιακό και πρωτίστως επιβραβεύει τον πρωθυπουργό ο οποίος κατάφερε να πείσει με το έργο του την περασμένη τετραετία και την προοπτική που έδωσε με το πρόγραμμα διακυβέρνησης για τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα ο κ. Πλακιωτάκης στάθηκε στο γεγονός πως ο Κ. Μητσοτάκης κατάφερε να συγκρατήσει το πλατύ πολιτικό μέτωπο του κέντρου και της κεντροαριστεράς του οποίου την εμπιστοσύνη είχε ζητήσει από το 2019.

Ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε πως οι δεσμεύσεις που δόθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα από τον ίδιο θα τηρηθούν στο ακέραιο με το βάρος της ευθύνης τόσο για τον ίδιο όσο και όλη τη Νέα Δημοκρατία να είναι πολύ μεγαλύτερο μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Παράλληλα συνεχάρη την Κατερίνα Σπυριδάκη η οποία εκλέγεται με το ΠΑΣΟΚ στο νομό τονίζοντας η συνεργασία των βουλευτών του νομού θα πρέπει να είναι αυτονόητη αφού όλα τα τοπικά προβλήματα δεν μπορεί να έχουν κομματικό χρώμα.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας