Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Ν.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ - Ο Απολογισμός του κ. Πλακιωτάκη

 

 Ο κ. Πλακιωτάκης, όπως φαίνεται από την απαρίθμηση έργων και δράσεων  που αφορούν το Νομό μας  είτε τα έχει μπερδεμένα στο μυαλό του είτε προσπαθεί να μας πείσει ότι ο ίδιος πέτυχε να μετατρέψει το Λασίθι  σε ένα απέραντο εργοτάξιο, οπότε και πρέπει να τον ψηφίσουν οι πολίτες του Λασιθίου στις προσεχείς εκλογές, αφού  βλέπουν τόσα πολλά έργα υποδομών να γίνονται στον τόπο τους .

Στην πραγματικότητα ο κ. Πλακιωτάκης  πιστός στην παλαιοκομματική αντίληψη του κόμματός του αναπαράγει την εικόνα του πολιτευτή της δεκαετίας του ΄60 και στο φυλλάδιο που κυκλοφόρησε μας λέει ότι, κατόπιν ενεργειών του,  γίνονται τα πάντα στο Λασίθι. Έργα απλής διαχείρισης, που πάγια χρηματοδοτούνται, όπως η συντήρηση της οδοποιίας η διάνοιξη  αγροτικών δρόμων προβάλλονται ως επιτεύγματά του. ΄Εργα που προγραμματίστηκαν και εκτελέστηκαν ή εκτελούνται από την Αυτοδιοίκηση, Περιφερειακή και Δημοτική, επιχειρεί να τα εντάξει στην δική του δραστηριότητα. ΄Εργα που έχουν προγραμματιστεί στο παρελθόν  και ακολουθούν τη συνηθισμένη διαδικασία υλοποίησης όπως  η προσαγωγός για το φράγμα των Μπραμιανών  ή  άλλων που οι μελέτες τους έχουν εκπονηθεί ή είναι σε εξέλιξη, όπως  τα φράγματα  του Αγίου Ιωάννη και των Χοχλακιών, τα περιλαμβάνει στον κατάλογο  των δικών του παρεμβάσεων. Αθροίζει στον κατάλογο των έργων του τμήματα  του ΒΟΑΚ που άλλες κυβερνήσεις προγραμμάτισαν και χρηματοδότησαν τις μελέτες, ορίζοντας μάλιστα, αυθαίρετα, ο ίδιος και χρόνο ολοκλήρωσης. Η αλήθεια είναι ότι ο προγραμματισμός των περισσότερων από αυτά έγινε από κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς. Αν δεν ήταν σκόπιμη παραπληροφόρηση θα ήταν αφελής η απόπειρα οικειοποίησης των ΄Εργων αυτών, λες και όλα ξεκίνησαν μέσα στην τελευταία βουλευτική του κ. Πλακιωτάκη. Το  συμπέρασμα  και η γυμνή αλήθεια είναι ότι η τετραετία αυτή για το Νομό Λασιθίου είναι μια χαμένη τετραετία.                                    Χωρίς καμία ουσιαστική παρέμβαση, χωρίς κανένα προγραμματισμό  για να λυθούν προβλήματα στον τομέα της υγείας, της εκπαίδευσης, στον αγροτικό τομέα και στον Τουρισμό, για να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα. Αυτή την κατάσταση βιώνουν οι πολίτες του Νομού μας και δεν πρόκειται να βελτιωθεί όσα δοξαστικά φυλλάδια για τον εαυτό του και αν εκδώσει ο κ. Πλακιωτάκης.

 

Γραφείο Τύπου                                                                                                                                   ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Συνολικες προβολες σελιδας