Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Γιάννης Φρυσούλης-ΜέΡΑ25: Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη και την προτίμηση που έδειξαν αρκετοί συμπολίτες μου προς το πρόσωπο μου

 

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη και την προτίμηση που έδειξαν αρκετοί συμπολίτες μου προς το πρόσωπο μου , ακόμη και αυτοί που δεν έριξαν το ψηφοδέλτιο του κόμματος που εκπροσωπώ στη κάλπη και είχαν έναν καλό λόγο να πουν.

Με σεβασμό στους πολιτικούς μου αντιπάλους , ακούγοντας πάντοτε την άλλη άποψη με πολιτικό πολιτισμό, έδωσα αυτό τον διαφορετικό αγώνα, έξω από τα «κλασικά» όρια προεκλογικής καμπάνιας όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.  Θα φανώ αντάξιος της ψήφου αλλά και της εμπιστοσύνης τους σε κάθε στιγμή που θα πρέπει να μπει μπροστά το καλό της κοινωνίας και των πολλών! Δεν θα σταματήσω να ελπίζω δεν θα σταματήσω να πιστεύω ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος όταν θα στέκομαι μπροστά από ένα εκβιαστικό δίλλημα.

Μπορεί να χάθηκε μια μάχη αλλά ο αγώνας είναι μπροστά μας,είναι καθημερινός και πρέπει να είμαστε όλοι «ετοιμοπόλεμοι».

 

Το εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί έχει πολλές ερμηνείες αλλά μια είναι η σίγουρη και η κοινά αποδεκτή…. οτι η Νεα Δημοκρατία  και ο Μητσοτάκης προσωπικά κατέκτησαν μια ευρεία νίκη που δεν αμφισβητεί κανένας. Από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Ο λεγόμενος προοδευτικός χώρος ηττήθηκε με όρους συντριβής. Εξαίρεση αποτέλεσε το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ που αύξησαν μεν τις δυνάμεις τους αλλά ήταν πολύ λίγο, μπροστά σε αυτό που συνέβει στην απέναντι πλευρά.

 

Η εικόνα του αποτελέσματος δείχνει μια χώρα και έναν λαό που ευημερεί και αποδίδει τα εύσημα στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Μέσα στην κοινωνία δεν αντιλαμβάνεσαι κάτι τέτοιο επουδενί και αυτό ακριβώς είναι το οξύμωρο και το περίεργο. Ή πρέπει λοιπόν να πιστέψουμε όλοι εμείς ότι όντως είναι όλα καλά ή πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα για μια καλύτερη ζωή για ένα καλύτερο αύριο που υπό αυτές τις συνθήκες και προϋποθέσεις φαντάζει ουτοπικό. Το αφήγημα της κυβέρνησης για σταθερότητα απέναντι στην ανυπαρξία της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε πρόσφορο έδαφος…

 

Για το ΜέΡΑ25 ήταν μια μάχη που χάθηκε αλλά όπως είπαμε ο αγώνας συνεχίζεται … Ο πόλεμος στην αδικία, την καταπίεση, την παραπληροφόρηση, την φτώχεια και την εξαθλίωση ήταν και συνεχίζει να είναι μπροστά μας. Θα πρέπει να δούμε που κάναμε λάθος, γιατί σίγουρα κάπου κάνεις λάθος όταν χάνεις, και να μιλήσουμε στον ελληνικό λαό για την εφικτή εναλλακτική μας πρόταση μακριά από παραπληροφόρηση και προπαγάνδα. Χωρίς το ΜέΡΑ25 στην Βουλή θα υπάρχει  ανυπαρξία ουσιαστικής αντιπολίτευσης. Αυτό πρέπει να το σκεφτούμε πριν φτάσουμε στην επόμενη κάλπη σε ένα μήνα περίπου.

 

Συνεχίζουμε γιατί οι μόνοι αγώνες που χάνονται, είναι αυτοί που δεν δόθηκαν ποτέ.

 

Η ελπίδα είναι μέσα μας και δεν είναι σύνθημα…..Είναι στάση ζωής!

 

Σας ευχαριστώ όλους!

#εκλογες23 #ΜέΡΑ25

Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας