Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Στο δήμο Σητείας ο Ι. Πλακιωτάκης και η ΓΓ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Video)

 

Στο Δήμο Σητείας μετέβησαν σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης και η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάννα Καλογήρου όπου συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Γιώργο Ζερβάκη, τους Αντιδημάρχους και μέλη της δημοτικής αρχής.
Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Ζερβάκης ευχαρίστησε για τη συνεργασία, τη συνδρομή στα ζητήματα της καθημερινότητας του δήμου, τη βοήθεια μετά την καταστροφική πλημμύρα όπου, όπως είπε, έχουν δρομολογηθεί τα μεγαλύτερα ζητήματα.
Ευχήθηκε η προεκλογική περίοδος να μην δημιουργήσει εμπόδια στην ομαλή ροή των χρηματοδοτήσεων ή των διαδικασιών ώστε να προχωρήσουν τα ζητήματα που πρέπει να υλοποιηθούν και να μπορέσει ο δήμος να βρει τον βηματισμό του.
Τόσο η κα Καλογήρου όσο και ο κ. Πλακιωτάκης αναφέρθηκαν στην αγαστή συνεργασία εστιάζοντας στις προσπάθειες στήριξης της περιοχής, στις πρωτοβουλίες, τις  χρηματοδοτήσεις καθώς και δράσεις της ενίσχυσης  του πρωτογενή τομέα μέσα από έκτακτες ενισχύσεις κι έργα όπως αυτό της Λιμνοδεξαμενής των Χοχλακίων.
Μ.Ψ.
 
 
 
Πηγή : Ανατολή
Video : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας