Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Δημιουργία ενός προωθητικού διαφημιστικού υλικού για την περιοχή της Σητείας


Συνεδρίασε τις προηγούμενες ημέρες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σητείας υπό την προεδρία του Δημάρχου κ. Γιώργου Ζερβάκη. Ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αφορούσε την υποβολή πρότασης με τίτλο «Δημιουργία επικοινωνιακού video τουριστικής προβολής» προϋπολογισμού 37.000 στο «ΠΠΑ Περιφέρειας Κρήτης» στα πλαίσια της υπ’ αριθμό 87352 /2023 πρόσκλησης /ανακοίνωσης πρόσθετης χρηματοδότησης.

Σε συνεργασία, όπως ανέφερε ο κ. Ζερβάκης, εγκρίθηκε από τον Περιφερειάρχη το προαναφερθέν ποσό για την δημιουργία ενός προωθητικού διαφημιστικού υλικού  για την περιοχή της Σητείας που θα απαρτίζεται από 14 ενοποιημένα, μικρής διάρκειας video από 2,5 έως 4 λεπτά το καθένα, στοχοποιημένα στα σημεία ενδιαφέροντος.

«Θεωρώ ότι περιλαμβάνεται όλος ο δήμος Σητείας. Είτε είναι αρχαιολογικοί χώροι, είτε περιοχές τουριστικού και γενικότερα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος. Εκτιμάται  ότι εντός του επόμενου διμήνου-τριμήνου που αναμένεται να παραδοθεί το έργο από τον ανάδοχο θα δοθεί μέσω αυτού η δημοσιότητα και η προβολή των όλων των περιοχών ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του Δήμου Σητείας. Το συγκεκριμένο υλικό θα χρησιμοποιηθεί και από τους οργανισμούς και φορείς της περιοχής όπως το Γεωπάρκο, ο ΟΑΣ, η ΜΑΔΕΣ», ανέφερε ο κ. Ζερβάκης.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας