Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας

 


Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Στην αρχή της διαδικασίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος.

Αρχικά πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Μανώλης Παπανικολάου και έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων.  Αναφέρθηκε εκτενώς στο υλοποιημένο έργο του συλλόγου, στην ανακαίνιση των θαλάμων της Χειρουργικής, Παιδιατρικής, Γυναικολογικής Κλινικής και λειτουργία Κλινικης covid, εργασίες στεγάνωσης σε χώρους του νοσοκομείου, επίβλεψη και κατασκευή Εμβολιαστικού Κέντρου του νοσοκομείου για την αντιμετώπιση του Covid, ανακαίνιση γραφείων ιατρών, σειρά παρεμβάσεις για την υποστήριξη της λειτουργίας του νοσοκομείου και των εργαζομένων σε αυτό και στις κοινωνικές εκδηλώσεις που οργανώθηκαν για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου.

Στη συνέχεια εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός και ανεγνώσθη η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής του συλλόγου.

Δόθηκε ο λόγος σε μέλη του συλλόγου που αφού συνεχάρησαν τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του ΣΦΝΣ, τοποθετήθηκαν θετικά για την άκρως παραγωγική μέχρι σήμερα πορεία του συλλόγου. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Σητείας, κ. Ζερβάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ.Τσιφετάκης και ο υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ Λασιθίου και πρώην δήμαρχος Σητείας κ.Κουρουπάκης, οι οποίοι και υπερθεμάτισαν το έργο του συλλόγου και τον σημαντικό, αν και επικουρικό ρόλο, που διαδραματίζει στην στήριξη και καλή λειτουργία του νοσοκομείου Σητείας.

Ευχαριστίες στον Σύλλογο απηύθυνε εκ μέρους όλων των εργαζομένων του Νοσοκομείου η Αναπληρώτρια Δ/τρια του Νοσοκομείου Σητείας, κ.Δαρατσιανού Μαρία, η οποία τόνισε την αγαστή συνεργασία που έχει επιτευχθεί για το όφελος του νοσοκομείου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν για τους Στειακούς πολίτες που εναποθέτουν με εμπιστοσύνη το μικρό υστέρημά τους στον σύλλογο και αυτό γίνεται μεγάλο και χρήσιμο και επιστρέφει ξανά στους ίδιους, όταν το έχουν ανάγκη. Ακολούθησε μια κατατοπιστική και χρήσιμη σύντομη ενημέρωση για την αγορά εξοπλισμού και την αντικατάσταση παλιών ιατρικών μηχανημάτων με καινούρια και τις προσλήψεις προσωπικού που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από την Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Στο τέλος η συνέλευση ενέκρινε τον προϋπολογισμό για την υλοποίηση μέσα στους επόμενους μήνες των εργασιών για την ανακαίνιση 5 θαλάμων της Παθολογικής Κλινικής, με την οποία ολοκληρώνεται η ανακαίνιση όλων των θαλάμων νοσηλείας του νοσοκομείου με την επίβλεψη και τη συνδρομή του ΣΦΝΣ.

Κατά την λήξη των εργασιών τονίστηκε ότι με το υλοποιημένο από τον σύλλογο έργο εμπεδώνεται η αξιοπιστία του Συλλόγου στην τοπική κοινωνία, ενδυναμώνεται η θέση του Νοσοκομείου Σητείας και ενισχύονται τα πάγια αιτήματά μας για προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, για συνεχή διεκδίκηση των συμφερόντων, για στήριξη των ασθενών και των εργαζομένων σε αυτό.

 

12/03/2023

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Ο Πρόεδρος                                    Η Υπεύθυνη Επικ/νίας και Δημ.Σχέσεων

Μανώλης Παπανικολάου                              Άννα Μανουσάκη

Συνολικες προβολες σελιδας