Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Kλήρωση δωροεπιταγών προς τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου

 

Ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης, στους ανθρώπους που κράτησαν όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη Σητεία και που προσφέρουν αγόγγυστα κάτω από οποιασδήποτε συνθήκες το κοινωνικό τους έργο, ανακουφίζοντας από τον πόνο και σώζοντας ζωές, απευθυνθήκαμε στη Παγκρήτια Τράπεζα Α.Ε. και στον Όμιλο Super Market Χαλκιαδάκης ΑΕ όπου με μεγάλη προθυμία προσέφεραν δώρα για τους εργαζόμενους μας.

Η Παγκρήτια Τράπεζα Α.Ε. προσέφερε 5 δωροεπιταγές των 50 € και ο Όμιλος Super Market Χαλκιαδάκης ΑΕ προσέφερε 2 δωροεπιταγές των 50 €.

Ολοκληρώθηκε λοιπόν η διαδικασία κλήρωσης των 7 τυχερών εργαζομένων του Νοσοκομείου Σητείας, παρουσία των Διευθυντών Υπηρεσιών και εκπροσώπου του Συλλόγου των εργαζομένων. Ο καθένας τους κέρδισε από μια δωροεπιταγή των 50 €.

Ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τόσο τους χορηγούς μας για την ευαισθησία με την οποία αντιμετώπισαν το αίτημα μας, όσο και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας για την προσφορά τους και να υποσχεθούμε στους Σητειακούς πολίτες, πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

Μαρία Δαρατσιανού

Συνολικες προβολες σελιδας