Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Η Βασιλόπιτα του Ναυτικού Ομίλου Σητείας – ευχαριστίες του σωματείου

 

Από τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σε ένα πραγματικά παρεΐστικο και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15-01-2023, στις 12.00 μ.μ. η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Σητείας σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης μας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη από νωρίς, καθώς αθλητές, μέλη, γονείς, φίλοι θαλάσσης, οι αγαπημένοι Liz & Derek καθώς και μέλη της εθελοντικής ομάδας προστασίας θαλάσσιας χελώνας Σητείας έδωσαν όλοι το δυναμικό τους παρόν.

Η εκδήλωση άνοιξε με ένα δεκάλεπτο βίντεο της συνολικής δράσης του ΝΟΣ για το 2022, το οποίο επιμελήθηκε ο Δημήτρης Παθιάκης (Mitato Films) και ήταν πολύ συγκινητικό.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Νάσος Ζαγκότης καλωσόρισε τους καλεσμένους μας, αθλητές, γονείς, μέλη, φίλους  της θάλασσας εκ Σητείας αλλά και εκ Αγίου Νικολάου και μεταξύ άλλων το Δήμαρχο Σητείας  κ. Ζερβάκη, τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Αντωνιδάκη.

Κατά τη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του Ομίλου με τη συμμετοχή σε αγώνες και μάλιστα σε δύο παγκόσμια πρωταθλήματα, αναφέρθηκε με χαρά στη θέληση, την προσπάθεια, την επιμονή και υπομονή όλων των εμπλεκομένων στο εγχείρημα ΝΟΣ, την άμεση στήριξη της Δημοτικής Αρχής και των φορέων της αλλά και την τεράστια βοήθεια από τους Σητειακούς που είναι πρόθυμοι πάντα και αγκαλιάζουν κάθε είδους ενέργεια που προωθεί τον Τόπο μας και τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα σε αυτόν. Επιπλέον, τόνισε την ανάγκη μεταφοράς του Ομίλου μέσα στο 2023 σε ένα πιο ασφαλές σημείο στο λιμάνι.

Ειδική αναφορά έγινε στους εθελοντές γονείς και φίλους του ΝΟΣ το Γιώργο Χρυσουλάκη, τη Μαρία Παναγιώτου, την Ειρήνη Φραγκιαδάκη και την Ελένη Γιακουμάκη που η προσφορά τους στα δρώμενα του ομίλου είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Η κοπή της πίτας ξεκίνησε με τον πρόεδρο Νάσο Ζαγκότη να σταυρώνει τη βασιλόπιτα και την προπονήτρια Νάνσυ Καραΐνδρου να μοιράζει τα 150 κομμάτια της στους παρευρισκομένους που η ανυπομονησία τους είχε φτάσει στο ζενίθ αφενός για τα δώρα των 3 φλουριών δωροθέτης των οποίων είναι ο θαλασσόφιλος εκ Ηρακλείου Κωνσταντίνος Μαρίνης (Nirima) αλλά επιπροσθέτως για τη μεγάλη λαχειοφόρο που θα ακολουθούσε.

Ένα από τα κομμάτια της βασιλόπιτας ήταν αφιερωμένο στο Θάνο Καραΐσκο θαλασσόφιλο, πρώην πρόεδρο του Θαλάσσιου Ναυτικού Ομίλου Σανίδας Ηρακλείου (ΘΑΝΟΣ Ηρακλείου), μια από τις αξέχαστες θαλασσινές ψυχές της Κρήτης ο οποίος έχασε πριν λίγους μήνες τη μάχη με την ανίατη νόσο.

Τέλος , η στιγμή που όλοι περιμέναμε  έφτασε με την κλήρωση της λαχειοφόρου η οποία φέτος είχε SUPer Δώρο από το SUPer Δωροθέτη μας τη Surfmarket, μια ολοκαίνουρια Σανίδα SUP JP Longboard 11,6.

Η μεγάλη τυχερή της σανίδας ήταν η Κατερίνα Λαντζανάκη, αθλήτρια του Ομίλου, η οποία δεν το πίστευε!

Στη συνέχεια, πλούσια δώρα κληρώθηκαν σε περίπου 40 άτομα και χάρισαν στιγμές γέλιου και χαράς! Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μακράς διαρκείας μιας και όλοι απολάμβαναν την καλή θαλασσινή παρέα σε συνδυασμό με την υπέροχη μέρα και τον πεντανόστιμο μπουφέ που είχε επιμεληθεί ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας μέσα θέλει ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους Δωροθέτες αλλά και όσους βοήθησαν με θετική διάθεση και αγάπη στη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Δωροθέτες Λαχειοφόρου

  1. SurfmarketΣανίδα SUP 11,6 Longboard
  2. SupExclusive
  3. Minos Clothing
  4. Mini Minos Clothing
  5. Οπτικά Παππουτσάκη
  6. Ταβέρνα Χιώνα- Αμανάκης
  7. Emporio men
  8. Emporio men
  9. Εμποριο women
  10. Οπτικά Αράθυμος Δωροεπιταγή
  11. Street wear Μωϋσάκης Ανδρόνικος
  12. Γερμανός Κατάστημα
  13. Γερμανός Κατάστημα
  14. Γερμανός Κατάστημα
  15. Λουκιανός Boats- Δωροεπιταγή
  16. Ζερβάκης Μ. Κατάστημα Μοτοσυκλετών-Ποδηλάτων «ΜΟΤΟ 1»
  17. 1 μήνα sup ΝΟΣ
  18. 1 μήνα Ιστιοπλοΐα ΝΟΣ
  19. 1 μήνα κολύμβηση ΝΟΣ
  20. Φαρμακείο Συλλιγαρδάκη
  21. Leather Στρατούλα Δερμάτινα Είδη
  22. Leather Στρατούλα Δερμάτινα Είδη
  23. Leather Στρατούλα Δερμάτινα Είδη
  24. 1 μήνα training Cube Fitness
  25. 1 μήνα kick boxing Cube Fitness
  26. Οπτικά Αράθυμος
  27. Οπτικά Αράθυμος
  28. Οπτικά Αράθυμος
  29. Οπτικά Αράθυμος
  30. Κατάστημα Εσωρούχων Αίσθηση
  31. Κάβα ΟΙΝΩ- Κοκολάκης
  32. Φραγκούλης Είδη Αλιείας «Fragoulis Fishing» -Πολλά Δωράκια

Δωροθέτης Φλουριών

Οι 3 τυχεροί της Βασιλόπιτα του ΝΟΣ κέρδισαν 3 χειροποίητα θαλασσινά κοσμήματα Nirima (nirimagr) του Φίλου SeaLover Κωνσταντίνου Μαρίνη.

*Ευχαριστούμε επίσης τη Homateros Transfer- Παπαδάκης που χορήγησε το κόστος μεταφοράς του μεγάλου μας δώρου της Σανίδας.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας