Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Κάλεσμα στους καταναλωτές να προτιμήσουν τα τοπικά καταστήματα και στις εκπτώσεις

 

Λίγο καλύτερη ήταν η κίνηση στην τοπική αγορά της Σητείας κατά τη διάρκεια της φετινής εορταστικής περιόδου σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή. Ωστόσο, «αναμενόταν περισσότερη κινητικότητα φέτος», όπως ανέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ και τη δημοσιογράφο Μαρίζα Ψαράκη η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας Μάρω Νικητάκη.

Με αφορμή την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η κ. Νικητάκη και ο εμπορικός κόσμος της Σητείας προτρέπουν το καταναλωτικό κοινό να δείξει και πάλι στην υποστήριξή του στα τοπικά καταστήματα.

«Οι εκπτώσεις», πρόσθεσε, «ξεκίνησαν στις 9 Ιανουαρίου και θα λήξουν στις 28 Φεβρουαρίου. Το ποσοστό έκπτωσης έγκειται στην διακριτική ευχέρεια του κάθε καταστήματος. Υπάρχει πληθώρα προϊόντων, οπότε ο κόσμος μπορεί να καλύψει τις όποιες ανάγκες έχει ή θα δημιουργηθούν. Πόσο δε όταν στην περιοχή μας ακόμα ο Χειμώνας δεν έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του αφού οι καιρικές συνθήκες με εξαίρεση ελάχιστες ημέρες ως τώρα δεν θυμίζουν χειμώνα.

Όπως και να χει λοιπόν, η τοπική αγορά είναι εφοδιασμένη πλήρως για να εξυπηρετήσει και ακολούθως το καταναλωτικό κοινό και να καλύψει όλες τις ανάγκες του και παράλληλα οι πολίτες μπορούν να επωφεληθούν στην διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου που ξεκίνησε».

 

Για τις Απόκριες

Ο Εμπορικός Σύλλογος συμμετέχει και στην προετοιμασία της διοργάνωσης των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Σητείας, στο πλαίσιο των οποίων ξεκινούν και οι συναντήσεις  σε επίπεδο δήμου, συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Όπως έκανε γνωστό, ο Εμπορικός Σύλλογος θα διοργανώσει και φέτος την Λευκή Αποκριάτικη Νύχτα και ήδη έχει ξεκινήσει σχετική προετοιμασία. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη δράση, η οποία κάθε χρόνο πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις φέτος -όπως όλα δείχνουν- θα είναι άνευ περιοριστικών όρων λόγω covid επομένως επανερχόμαστε σε μία κανονικότητα, όπως το 2019. Σε ό,τι αφορά την Λευκή Αποκριάτικη Νύχτα ήδη έχουμε ξεκινήσει να την οργανώνουμε και την προγραμματίζουμε την Παρασκευή στις 24 Φεβρουαρίου. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να έχουμε σύμμαχο και τον καιρό και να απολαύσουμε όλοι μία ξεχωριστή εκδήλωση».

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας