Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ποια η σχέση της Σητείας με την Τζαμάικα; (Ηχητικό)

 

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ζερβάκης εξηγεί στα Livetalks το... παρασκήνιο της παράξενης αδελφοποίησης με τον Δήμο Montego Bay

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στη Σητεία η αδελφοποίηση του Δήμου Σητείας με το Δήμο Montego Bay της Jamaica, σε μια τελετή στην κεντρική πλατεία, όπου υπεγράφη και επίσημα το σχετικό Σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων!

Αλλά τι δουλειά έχει η Σητεία με το...Montego Bay; Αυτή την...παράξενη αδελφοποίηση εξήγησε μιλώντας στα Livetalks και το Θέμα Κρήτης 103,1 ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης που επεσήμανε ότι αρχικά όταν του ζήτησαν από τη Τζαμάικα την αδελφοποίηση και ο ίδιος εξεπλάγη. "Είναι ένας μεγάλος δήμος και...μακρινός για μας. Αλλά τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Εκεί υπεγράφη η συνθήκη για το Δίκαιο της Θάλασσας που μας αφορά και μας πολύ και σε εθνικό επίπεδο" είπε ο δήμαρχος και εξήγησε το πώς ήθελαν μια πόλη ευρωπαϊκή, μια πόλη της θάλασσας, και δη από την Κρήτη!

Όλοι οι παράγοντες που έχουν έρθει από την Τζαμάικα, ο δήμαρχος, οι συνεργάτες του, ο πρέσβης άπαντες έχουν ενθουσιαστεί με τη Σητεία και την Κρήτη. "Μετά πρέπει να προετοιμαστούμε εμείς να πάμε το Νοέμβριο για τη δεύτερη φάση της αδελφοποίησης" ανέφερε ο δήμαρχος Σητείας.

Ακούστε τι είπε ο κ. Ζερβάκης στον Κώστα Μπογδανίδη:

 

 

Πηγή : Cretalive

Συνολικες προβολες σελιδας