Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Γιορτή παγκόσμιας μ'ερας τουρισμού στον Δήμο Σητείας

 

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Σητείας γιόρτασε με μεγάλη επιτυχία την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τη Μ.Α.Δ.Ε.Σ Α.Ε, την  Κοινότητα Παλαικάστρου, την Κοινότητα Σητείας και την επιτροπή τουρισμού του Δήμου Σητείας.

Πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στο Βαϊ προσφέροντας δωρεάν ξαπλώστρες και κεράσματα, στο Φαράγγι του Ρίχτη παρέχοντας δωρεάν είσοδο και κεράσματα και στην πλατεία της Σητείας όπου με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων Ρούσσας Εκκλησιάς, Συκιάς, Σφάκας και του ξενοδοχείου Sitia Beach  έγινε κέρασμα παραδοσιακών γλυκών και εδεσμάτων. Στην εκδήλωση συμμετείχε η Σχολή παραδοσιακών χορών Ευαγγελίας Βεζυράκη και των μουσικών Γιάννη Πρωτογεράκη, Δημήτρη Νικάκη και Στέλιου Κοξαράκη.

Η εκδήλωση στο Παλαίκαστρο όπως κάθε χρόνο διοργανώθηκε από το σύλλογο Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ίτανος με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών και κατοίκων της περιοχής. Την εκδήλωση πλαισίωσαν το συγκρότημα του ντόπιου καλλιτέχνη Γιάννη Μαζωνάκη και η χορευτική ομάδα Παλαικάστρου.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν στον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας τουρισμού στο Δήμο μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2023 με περισσότερες ιδέες και στόχους για την περιοχή μας, καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου Σητείας.

 

 

 

 

 

Συνολικες προβολες σελιδας