Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Ομάδα Γυναικών Σητείας - Να μην πληρώσουμε για άλλη μια φορά το "λογαριασμό

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ 

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Πολύκεντρο Σητείας

Σε ανοιχτή σύσκεψη σωματείων, ομάδων, συνδικάτων καλούν, ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Λασιθίου και η Ομάδα Γυναικών Σητείας, Μέλος της ΟΓΕ,


την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Πολύκεντρο Σητείας, για την οργάνωση της απάντησης, στις τωρινές συνθήκες που το όποιο εισόδημα εξανεμίζεται από το τσουνάμι της ακρίβειας.

 

Σε συνθήκες ακραίων δυσκολιών βρίσκονται σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι φοιτητές, οι λαϊκές οικογένειες της Σητείας.

Είμαστε στο 2022 και πάνω στα βάρη της κρίσης έχουν φορτωθεί και αυτά της πανδημίας και της νέας οικονομικής κρίσης και τώρα έχουμε και τις επιπτώσεις του πολέμου.

Το κόστος ζωής έχεις φτάσει σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, με την ενέργεια και τα είδη διαβίωσης να σημειώνουν καθημερινές ανατιμήσεις. Υπάρχουν λαϊκά νοικοκυριά που κλήθηκαν να πληρώσουν πάνω 1.000 ευρώ για λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος! Υπέρογκα ποσά που σίγουρα δεν ισοσταθμίζονται με τα «ψίχουλα» των περίφημων pass, που είναι και πάλι δικά μας λεφτά!

 

Ήρθε η ώρα να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας!

Σήμερα, την ώρα που η ακρίβεια θεριεύει και το νέο κύμα ανατιμήσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, χρειάζεται να οργανώσουμε και να κλιμακώσουμε την πάλη μας.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε κάθε σωματείο, κάθε συνταξιούχο, κάθε εργαζόμενο που δεν ανέχεται να βλέπει τη ζωή του να στριμώχνεται ανάμεσα στην ακρίβεια, την κρίση, το φόβο του πολέμου, που δεν δέχεται να δει για άλλη μια φορά το “λογαριασμό” των επιλογών των κυβερνήσεων και των εργοδοτών, να έρχεται στα χέρια του.

 

Σητεία, 23.9.2022
Ομάδα Γυναικών Σητείας, Μέλος της ΟΓΕ
Facebook: https://www.facebook.com/omadagynaikonsitias
Τηλ: 6995495487

 

Συνολικες προβολες σελιδας