Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

'Eκθεση φωτογραφίας του Μανώλη Τσαντάκη "Τα πουλιά της Μαγικής μου Αυλής (Video)

'Eκθεση φωτογραφίας του Μανώλη Τσαντάκη "Τα πουλιά της Μαγικής μου Αυλής. Έως τις 31 Αυγούστου ταξιδιάρικα πουλιά θα κάνουν στάση για ξεκούραση στον Κήπο της Σητείας!

Vicky Chatzopoulou: Όσο εμείς τριγυρίζουμε από αιρ-κοντίσιον σε αιρ-κοντίσιον, πάνω στα χιλιοπατημένα πλακάκια της ψυχής μας και ξεχνάμε να στρέψουμε το βλέμμα εκεί που η μαγεία επιβεβαιώνει τη ζωή και την ουσιαστική ύπαρξη, έρχεται η έκθεση του Μανόλη Τσαντάκη και μας τη θυμίζει. 

Μας ανοίγει ένα παράθυρο στον τόπο μας και στα μυστικά των υπέροχων πλασμάτων του, που ζουν δίπλα μας αθόρυβα, με μόνο αίτημα να τους αφήσουμε χώρο για να υπάρξουν σ'αυτόν τον πανέμορφο φυσικό κόσμο που συστηματικά καταπατούμε και ανελέητα περιορίζουμε ολοένα! Ας κοιτάξουμε λοιπόν μέσα απ΄ αυτό το μαγικό παράθυρο που μας ανοίγει ο Manolis Tsantakis, και ίσως βρούμε εκεί κάτι από τον εαυτό που έχουμε χάσει, κάτι από τη μαγεία της ψυχής, όπως καθρεφτίζεται στα φτερά και στα χρώματα και στα ταξίδια αυτών των μαγικών πλασμάτων, που χιλιάδες χρόνια τώρα ακολουθούν τις ίδιες πορείες χωρίς πυξίδες, χωρίς τεχνολογία, με μοναδικό μπούσουλα την εγγενή τους ενστικτώδη γνώση. Σίγουρα έχουμε πολλά να θυμηθούμε!

H έκθεση του Manolis Tsantakis θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Αυγούστου.
 
Πηγή : SitiaFm 95.5 

Συνολικες προβολες σελιδας