Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Θετική η ανταπόκριση του κόσμου στις Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

 

Mιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ και τη δημοσιογράφο Μαρίζα Ψαράκη ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ Κωστής Λυμπερίου αναφέρθηκε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού τα “Κορνάρεια” που κορυφώνονται την τρέχουσα περίοδο.

Ο κ. Λυμπερίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι  η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ θετική. «Ο Αύγουστος είναι ο τρίτος μήνας των εκδηλώσεων. Πραγματοποιήθηκαν τελευταία με μεγάλη επιτυχία οι μουσικοθεατρικές παραστάσεις “Αϊβαλί”, τις οποίες στηρίξαμε ως ΔΟΚΑΣ.

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις, 10, 11, 12, 13 Αυγούστου θα παρουσιαστούν τα Στειακά Δρώμενα που επίσης στηρίζουμε. Στις 14 του μήνα θα φιλοξενήσουμε μία ιδιαίτερη επίσης εκδήλωση από την Περιφέρεια Κρήτης  “Οι γάμοι του  Φιγκαρό” κι ευχαριστούμε στο σημείο αυτό τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρουλάκη για την βοήθειά του και στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Επίσης στις 19 και 21 Αυγούστου θα λάβει χώρα το 6ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Κιθάρας. Να ευχαριστήσω τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου Μιχάλη Εικοσπεντάκη,  που έτρεξε όλες τις  διαδικασίες ώστε να  έχουμε μεγάλα ονόματα του χώρου. Θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε και την κ. Πένη Ζούνη, η οποία έχει ενεργό ρόλο και συμμετοχή στην συγκεκριμένη δράση.

Καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει, να στηρίξει και να απολαύσει και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του ΔΟΚΑΣ και του Δήμου Σητείας και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού».

 

Πηγή : Ανατολή

 

 

Συνολικες προβολες σελιδας