Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις στο Μακρύ Γιαλό από το Νοσοκομείο Σητείας

 
Σήμερα Τετάρτη 24/08  οι κάτοικοι του Μακρύ Γιαλού,  υποβλήθηκαν  σε μια σειρά διαγνωστικών εξετάσεων από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σητείας.
 
Υιοθετώντας τις νέες τεχνολογίες, μέσω του προγράμματος Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Μακρύ Γιαλού, διενεργήθηκαν εντελώς δωρεάν, προληπτικές εξειδικευμένες εξετάσεις σε συμπολίτες μας, χωρίς να μετακινηθούν από τον τόπο κατοικίας τους!
Βάσει της καινοτόμα δράση Τηλεϊατρικής του Νοσοκομείου Σητείας, παρέχουμε βασικό πρωτοβάθμιο προληπτικό έλεγχο και φροντίδα, σε απομακρυσμένες και μη περιοχές, όπου η παρουσία εξειδικευμένου ιατρού δεν είναι εφικτή!
 
Να επισημάνουμε ότι είναι η  6η δράση που πραγματοποιούμε (2 δράσεις στο Παλαίκαστρο και 3 στη Ζάκρο)  και προγραμματίζουμε τις επόμενες.
Ευχαριστώ τους τοπικούς προέδρους κοινοτήτων και προέδρους τοπικών συλλόγων, για την βοήθεια τους στην υλοποίηση των δράσεων.
 
Τέλος ευχαριστώ το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου μας, που αγόγγυστα τρέχει και στα πιο απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας υλοποιώντας τέτοιες δράσεις.
 
Κάνουμε - και θα κάνουμε - ό,τι χρειαστεί για την προστασία της Υγείας των κατοίκων του Δήμου μας.
 
                                                                                                Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια
                                                                                                        Μαρία Δαρατσιανού

Συνολικες προβολες σελιδας