Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Άλλαξε η εικόνα του κτηρίου του πρώην επαρχείου στον δημοτικό κήπο της Σητείας

 

Πρόσφατα άλλαξε η εικόνα του κτηρίου του πρώην επαρχείου στον δημοτικό κήπο της Σητείας και στην πίσω πλευρά έναντι του ταχυδρομείου, με την τοποθέτηση χαρακτηριστικών εικόνων περιοχών του Δήμου Σητείας.

Μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ και τη δημοσιογράφο Μαρίζα Ψαράκη ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ Κωστής Λυμπερίου ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της παρέμβασης, όπως  τον ΟΑΣ, το Διευθύνοντα Σύμβουλο Νίκο Διαλυνά κι  όλο το προσωπικό του οργανισμού, καθώς και τους ανθρώπους που διέθεσαν υλικό: Μανόλη Τσαντάκη, Δημήτρη Τυνιακό, Δημήτρη  Παθιάκη, Μανόλη Ευχετζή.

«Ευχαριστούμε όλοι όσοι συνέβαλαν στην αισθητική αναβάθμιση -προς το παρόν- του πρώην επαρχείου Σητείας. Να θυμίσω ότι ο Δήμος Σητείας κατάφερε κι εξασφάλισε χρηματοδότηση για την ολική ανακατασκευή, συντήρηση του συγκεκριμένου ακινήτου το οποίο για πάρα πολλά χρόνια δυστυχώς είναι σε μία κατάσταση που δεν  επιθυμεί κανείς να βλέπει. Πλέον μετά την αλλαγή στην μπροστινή όψη του κτηρίου, το οποίο ντύθηκε κατά την περίοδο του Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου και όπου γίνεται αναφορά στο κομμάτι του ελαιολάδου, πρόσφατα καλύφθηκαν τα δύο πλαϊνά και το  πίσω μέρος του κτιρίου με φωτογραφίες που πραγματικά κοσμούν το μέρος, αναδεικνύοντας  τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής μας».

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας