Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Το 6ο Geopark Trail θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού

 

Μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ και τη δημοσιογράφο Μαρίζα Ψαράκη ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ Κωστής Λυμπερίου έκανε γνωστό ότι η φετινή διοργάνωση, το 6ο  Geopark Trail  θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

«Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό.  Ευχαριστούμε  το Υπουργείο Τουρισμού για την ανταπόκριση, την Υφυπουργό κ. Σοφία Ζαχαράκη καθώς και το Υπουργείο Τουρισμού και τον Υπουργό κ. Γιάννη  Πλακιωτάκη για την  άριστη συνεργασία που έχουμε και την αμεσότητα σε ότι ζητηθεί», υπογράμμισε ο κ. Λυμπερίου.

Το 6ο  Geopark Trail  θα διεξαχθεί στις 16 Οκτωβρίου στην Ζάκρο. «Σύντομα», συνέχισε, «θα βγει και η προκήρυξη των αγώνων. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν στο γραφείο του ΔΟΚΑΣ (τηλέφωνο 28430 23775) καθώς και μέσω της πλατφόρμας που θα δημιουργηθεί.

Είναι μία γιορτή του αθλητισμού στο Δήμο μας, κάθε χρόνο αναβαθμίζεται αυτή η προσπάθεια και πιστεύουμε ότι και φέτος θα διεξαχθεί με επιτυχία. Με συμμετοχή αρκετών αθλητών και ανθρώπων του ορεινού τρεξίματος. Είναι μία διοργάνωση που αναδεικνύει και  τη δυνατότητα μίας ακόμα μορφής τουρισμού στην περιοχή μας όπως είναι ο αθλητικός τουρισμός. Επενδύουμε στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, οι οποίες ταιριάζουν πολύ στην περιοχή της Σητείας καθώς και στον Γεωτουρισμό μέσω του Γεωπάρκου μας».

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας