Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Εργασίες επί της οδού Παπαναστασίου για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού

 

Ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης 19 Ιουλίου οι εργασίες επί της οδού Παπαναστασίου στο πλαίσιο της προσπάθειας  αντιμετώπισης προβλημάτων και βελτίωσης του κυκλοφοριακού στον κεντρικό αυτό δρόμο εισόδου και εξόδου της πόλης της Σητείας.

Αναφερόμενος στο θέμα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Γιάννης Παπαδάκης, εξήγησε με δηλώσεις του στην ΑΝΑΤΟΛΗ ότι στο πλαίσιο και σχετικών εγκρίσεων από την Επιτροπή Κυκλοφοριακού και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου, ξεκίνησε η  οριζόντια διαγράμμιση και σήμανση στην  κάθοδο της Παπαναστασίου, προκειμένου οριοθετηθούν οι θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης , φορτοεκφόρτωσης, οι θέσεις για τα δίκυκλα. Στην πορεία θα συνεχιστεί η προβλεπόμενη διαδικασία και στην άλλη πλευρά, θα τοποθετηθούν κολονάκια πλήρους απαγόρευσης  ώστε να ελευθερωθεί πλέον ένα εύρος οδοστρώματος περίπου 7,5 μέτρων για άνοδο  και κάθοδο, χωρίς εμπόδια.

Θα ακολουθήσουν επεμβάσεις στην κατεύθυνση μονοδρόμησης της  Γεννηματά, της Δημοκρίτου με τις αντίστοιχες κατακόρυφες σημάνσεις που πρέπει να τοποθετηθούν, ώστε να έχουν εφαρμογή τα νέα κυκλοφοριακά μέτρα.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας