Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Συνάντηση του Δημάρχου με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

foto

 

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης συναντήθηκε σήμερα στο Δήμο με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου  κ. Γιάννη Ανδρουλάκη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Τσιφετάκης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρία Γιαννακάκη και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελένη Πλατανάκη, Γιώργος Αϊλαμάκης και Γιάννης Παπαδάκης.

Κατά τη συζήτηση ο κ. Δήμαρχος έθεσε τα σοβαρά και χρόνια προβλήματα της περιοχής τα οποία είναι αρμοδιότητας της Περιφέρειας, όπως τα θέματα ασφάλειας και συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου, η  προώθηση και ολοκλήρωση των μελετών και έργων του νότιου οδικού άξονα, η ανατολική παράκαμψη και η επίσπευση της εγκατάστασης του αναδόχου για το έργο του ποταμού Παντέλη.

Κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη είχαν η πρόεδρος του Δ.Σ. και οι Αντιδήμαρχοι για ενημέρωση και προώθηση ζητημάτων αρμοδιότητάς τους.

Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Ανδρουλάκη καλή και γόνιμη θητεία συνεχίζοντας το επιτυχημένο έργο του προκατόχου του κ. Γουλιδάκη και τόνισε ότι η συνεργασία της Αντιπεριφέρειας με το Δήμο Σητείας πρέπει να θεωρείται συνεχής και δεδομένη.

 

 

Συνολικες προβολες σελιδας